Με κόσμο στη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός

Με κόσμο στη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός

Νίκος Μαρούδας
Με κόσμο στη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός

bet365

Τον κόσμο στο πλευρό του θα έχει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός, που εξασφάλισε 1.500 εισιτήρια για το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό. Στις 21.00 με Μίντιλαντ.

Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα της πρεμιέρας μεταξύ του Λεβαδειακού και του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη. Το παρών έδωσαν η Αστυνομία, ο Λεβαδειακός και το «τριφύλλι» εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος ασφαλείας, Απόστολος Κασκάκης και ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων, Σπύρος Βλάχος.

Στη σύσκεψη αυτή, ο Παναθηναϊκός πήρε 1.500 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του και έτσι για ακόμα ένα χρόνο οι φίλοι των «πρασίνων» θα δώσουν το παρών στη Λιβαδειά. Η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 20 ευρώ και περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες.

Σε ότι αφορά τώρα το πρώτο παιχνίδι με την Μίντιλαντ την επόμενη Πέμπτη, αυτό θα ξεκινήσει στις 21:00 στην Λεωφόρο, όπως αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα