Εξετάζει Μπένγκτσον ο ΠΑΟΚ

Εξετάζει Μπένγκτσον ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Εξετάζει Μπένγκτσον ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο Σουηδός αμυντικός της Τβέντε, Ράσμαους Μπένγκτσον προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και η περίπτωσή του εξετάζεται από τον Δικέφαλο.

Η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας έχει τεθεί σε πρώτο πλάνο για τους Θεσσαλονικείς και μία περίπτωση που βρίσκεται στα υπόψιν των «ασπρόμαυρων» είναι αυτή του Μπένγκτσον. Ο 28χρονος στόπερ προτάθηκε πριν από λίγο καιρό στον Δικέφαλο και εξετάζεται, παρ' ό,τι έχει συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο με την Τβέντε.

Τα δύο τελευταία χρόνια πάντως είχε γεμάτες σεζόν με την ολλανδική ομάδα όπου βρίσκεται από το 2010, ωστόσο η αγορά του μπορεί να γίνει με ένα ποσό στα... μέτρα του ΠΑΟΚ και λογικά δεν θα ξεπερνάει τις 300 χιλ. ευρώ. Την περασμένη σεζόν ο Μπένγκτσον είχε 28 συμμετοχές (οι 27 βασικός) και 4 γκολ στην Eredivisie, ενώ είναι και διεθνής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα