«Πρόταση του Παναθηναϊκού για Αμπέντ!»

Φώτης Καρακούσης
«Πρόταση του Παναθηναϊκού για Αμπέντ!»

bet365

Για πρόταση του Παναθηναϊκού στη Νιούκαστλ προκειμένου να αποκτήσει τον Αμπέντ κάνουν λόγο αγγλικά δημοσιεύματα. Στις 500.000 ευρώ η προσφορά των «πράσινων».

Μπορεί την Κυριακή ο Μεχντί Αμπέντ να είχε παίξει για 23 λεπτά στο φιλικό με την Ρεάλ Σοσιεδάδ, ωστόσο όπως σας είχαμε αναφέρει στο gazzetta.gr, οι Άγγλοι δεν θα έλεγαν όχι σε μια ενδεχόμενη πώληση του νεαρού μεσοεπιθετικού, αρκεί να δεχόντουσαν μια πρόταση που θα έφτανε στα 500.000 ευρώ. Στον Παναθηναϊκό που δεν έχουν κρύψει πως θέλουν την επιστροφή του Αλγερινού στην Λεωφόρο μετά την περσινή του εξαιρετική χρονιά, δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια, για την ακρίβεια ποτέ δεν ήταν έτσι, ειδικά για το θέμα αυτό και σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «thejournal», κατέθεσε πρόταση στις «καρακάξες» ύψους 500.000 ευρώ.

Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα και έτσι και αλλιώς ήταν γνωστό πως σκόπευαν να κάνουν οι «πράσινοι», πρότειναν να έχουν οι Άγγλοι και το 20% σε περίπτωση μεταπώλησης. Η πρόταση του Παναθηναϊκού, αν όντως ισχύει, είναι σε θέση να αλλάξει υπέρ του «τριφυλλιού» τις πιθανότητες επιστροφής του Αμπέντ στην Ελλάδα. Το σίγουρο πάντως είναι πως γίνεται προσπάθεια και θα συνεχιστεί, προκειμένου να αποκτηθεί ο Αλγερινός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα