Έρχεται πρόταση για Χολέμπας

Έρχεται πρόταση για Χολέμπας

Gazzetta team
Έρχεται πρόταση για Χολέμπας

bet365

Εξελίξεις ενόψει για τον Χοσέ Χολέμπας, αφού εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να φτάσει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον διεθνή μπακ.

Ο «Γερμανός» συνεχίζει να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού κι όπως φαίνεται δεν αργεί η στιγμή που θα φτάσει στο μεγάλο Λιμάνι επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Αυτό μάλιστα αναμένεται να συμβεί εντός των προσεχών ημερών σύμφωνα με το «Goal» κι ενώ έχουν ακουστεί ομάδες τόσο από την Αγγλία και τη Γαλλία, όσο όμως και από την Τουρκία.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Αλάν Πουλίδο, ο Μεξικανός στράικερ παραμένει στο Μιλάνο και συνεχίζει να προπονείται μόνος του περιμένοντας τις εξελίξεις με την Τίγκρες. Σχετικά με τα σενάρια περί έλευσής του στην Ελλάδα, αυτά όπως φαίνεται δεν ισχύουν, μιας κι ο διεθνής φορ θα περιμένει πρώτα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την ομάδα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα