«Προβάδισμα η Νάπολι για Μανωλά»

Gazzetta team
«Προβάδισμα η Νάπολι για Μανωλά»

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς φέρεται να βρίσκεται κοντά στην Νάπολι και ενώ μέχρι πριν μερικές ώρες το όνομά του έπαιζε δυνατά για τη Γιουβέντους.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Tempo» αναφέρει ότι προβάδισμα για την απόκτηση του παίκτη φέρεται να έχουν οι Ναπολιτάνοι.

«Το βράδυ της Παρασκευής ο Βάλτερ Σαμπατίνι (αθλητικός διευθυντής της Ρόμα) δείπνησε με τον Ραϊόλα και έναν άνθρωπο του Ολυμπιακού σε εστιατόριο του Παριόλι, αλλά εκτός από τη Γιουβέντους ο παίκτης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Νάπολι που δείχνει διατεθειμένη να δαπανήσει κάποια χρήματα από την μεταγραφή του Φερνάντες στη Σουόνσι έναντι 10 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός αξιώνει 13 με 14 εκατ. ευρώ και ο Ντε Λαουρέντις (πρόεδρος της Νάπολι) δείχνει να αποκτά το προβάδισμα», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα