Μπαράζ επαφών για Μανωλά

Δημήτρης Τομαράς
Μπαράζ επαφών για Μανωλά

bet365

Η Γιουβέντους ξεκίνησε νέο κύκλο επαφών με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Μανωλά με στόχο την άμεση συμφωνία. Σαφείς πιθανότητες για το deal δίνουν οι Ιταλοί.

To ιταλικό... σίριαλ Μανωλά καλά κρατεί. Η "Γιούβε" εξακολουθεί να πιέζει προς κάθε κατεύθυνση για την επίτευξη της συμφωνίας με τους Πειραιώτες. Από το Gazzetta.gr έχει ενημερωθεί για όλες τις προσφορές της Γιουβέντους για τον διεθνή στόπερ με τους Ιταλούς το τελευταίο 24ωρο να έχουν αρχίσει να δίνουν βάσιμες ελπίδες στον σύλλογο για να κάνει δικό της τον παίκτη. Ο νέος κύκλος συζητήσεων που άρχισε θα καταδείξει και το που θα καταλήξει η τρέχουσα αυτή μεταγραφική υπόθεση. Οι επόμενες δύο ημέρες είναι καθοριστικές για το μέλλον του Κώστα Μανωλά και όπως είναι λογικό και επόμενο συνεχίζει να παραμένει εξαιρετικά δύσκολο το να μείνει στο Λιμάνι και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Με τα μέχρι στιγμής δείγματα γραφής από το μεταγραφικό παζάρι οι Γιουβεντίνοι είναι εκείνοι που έχουν δείξει πως θέλουν πιο πολύ από κάθε άλλον τον άσο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα