Σενάριο για Άκουα και Παναθηναϊκό

Σενάριο για Άκουα και Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Σενάριο για Άκουα και Παναθηναϊκό

bet365

Στον Παναθηναϊκό έχουν... ανοιχτά «ραντάρ» για κάθε ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη κι ένα όνομα που φέρονται να εξετάζουν είναι του διεθνούς Γκανέζου μέσου της Πάρμα, Αφρίγε Άκουα.

Στο Τριφύλλι έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση επιτελικού μέσου, ωστόσο όπως έχει τονιστεί αρκετές φορές, θα κινηθούν και για κάθε άλλη ενδιαφέρουσα περίπτωση προκύψει. Μία εξ αυτών φαίνεται πως είναι και ο 22χρονος Γκανέζος χαφ Αφρίγε Άκουα.

Οι πράσινοι εμφανίζονται να ασχολούνται με την περίπτωση του άσου της Πάρμα σύμφωνα με την «Live Sport», μία υπόθεση πάντως που μόνο απλή δεν είναι. Πρόκειται για πολυσύνθετο μέσο, με τη βασική του θέση να είναι αυτή του αμυντικού χαφ, όμως λόγω της ταχύτητας και της καλής τεχνικής του, έβγαλε τη σεζόν στην ιταλική ομάδα ως εσωτερικός χαφ σε σύστημα 4-3-3.

Ο Άκουα βρισκόταν μάλιστα και στην αποστολή της Γκάνας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, έχοντας μία 15λεπτη συμμετοχή στο παιχνίδι με την Πορτογαλία, ενώ θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα της χώρας του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον για τον Γκανέζο φέρεται να είχε δείξει και η Άρσεναλ σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του «spyghana.com», το οποίο και τον χαρακτήριζε.... νέο Εσιέν!

Προέρχεται από γεμάτη χρονιά στη Serie A (27 συμ. - 18 βασικός/1 γκολ) με την Πάρμα όπου έπαιξε ως δανεικός, αλλά οι Ιταλοί αγόρασαν τα δικαιώματά του από την Χόφενχαϊμ έναντι 2 εκατ. ευρώ, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει και φέτος να βρει χώρο στο ρόστερ τους, παρ' ό,τι συμμετέχει στην προετοιμασία της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα