Παίρνει Αρμέρο και Τααράμπ η Μίλαν
Η Μίλαν κατάφερε να απαλλαγεί από τον Κέβιν Κονστάντ που δεν υπολογιζόταν από τον Πίπο Ιντσάγκι και ο αντικαταστάτης του, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Αρμέρο. Ο Αντριάνο Γκαλιάνι τα βρήκε σε όλα με τον ποδοσφαιριστή, με την Ουντινέζε υπάρχει ήδη συμφωνία για δανεισμό (500.000 ευρώ) με οψιόν αγοράς και ουσιαστικά απομένει μόνο η ανακοίνωση.
Την ίδια ώρα, οι Ροσονέρι άρχισαν ξανά τις συζητήσεις με την ΚΠΡ για την απόκτηση του Τααράμπ με κανονική μεταγραφή, έκαναν πρόταση 5 εκατ. ευρώ και η συμφωνία δεν απέχει πολύ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
