Ο Γιαν Μικάελσεν στο gazzetta.gr για την Μίντιλαντ!

Ο Γιαν Μικάελσεν στο gazzetta.gr για την Μίντιλαντ!

Νίκος Αθανασίου
Ο Γιαν Μικάελσεν στο gazzetta.gr για την Μίντιλαντ!

bet365

Ο Γιαν Μικάελσεν αναλύει στο gazzetta.gr την αντίπαλο του... αγαπημένου του Παναθηναϊκού, Μίντιλαντ! Τα δυνατά και αδύναμα σημεία, που πρέπει να προσέξει το «τριφύλλι».

Η κληρωτίδα έκανε την... χάρη στον Παναθηναϊκό, τον πήρε μακριά από της ομάδες της ανατολικής Ευρώπης και στον δρόμο του για τους ομίλους του Europa League έριξε την Μίντιλαντ! Το «τριφύλλι» καλείται να αποκλείσει τους Δανούς αλλά η δουλειά του δεν θα είναι εύκολη σύμφωνα με τον Γιαν Μικάελσεν. Ο Σκανδιναβός αγαπημένος των φίλων του Παναθηναϊκού μίλησε στο gazzetta.gr για την ομάδα της χώρας του, την οποία γνωρίζει άριστα. Ο παλαίμαχος μέσος είναι προπονητής στην ομάδα Νέων της Δανίας, παρακολουθεί πολλά παιχνίδια κάθε σεζόν και ξέρει πολύ καλά τα δυνατά και αδύναμα σημεία της ομάδας από το Χέρνινγκ.

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

«Είναι μια νέα ομάδα. Δεν θα έλεγα πως είναι εύκολη η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό. Η Μίντιλαντ δεν είναι από τις γνωστές ομάδες της χώρας αλλά τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει συνεχώς. Μιλάμε για ένα πολύ γρήγορο σύνολο που βγάζει μεγάλη ενέργεια στο παιχνίδι της και δύναμη. Είναι... φωτιά στις αντεπιθέσεις και αν βρει κενούς χώρους στην άμυνα μπορεί να κάνει την ζημιά. Διαθέτει παίκτες που είναι εξαιρετικοί στο ένας εναντίον ενός».

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ''ΚΛΕΙΔΙΑ''

«Για παράδειγμα είναι πολύ γρήγοροι, ικανοί στην ντρίμπλα και στην δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων όπως ο Σίστο και ο Χασάν. Από κει και πέρα, είναι πάντα επικίνδυνος για κάθε άμυνα ο Ντάνκαν Ρασμούσεν. Είναι ο μεγάλος σκόρερ της ομάδας. Όχι τόσο γρήγορος αλλά αν βρει την ευκαιρία μέσα στην περιοχή θα απειλήσει. Έχει την αίσθηση του γκολ και πρέπει να τον προσέξει πολύ ο Παναθηναϊκός αν θέλει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του».

ΤΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΣΗΜΕΙΟ

«Το αδύναμο της σημείο θα έλεγα πως είναι η απειρία από αγώνες ευρωπαϊκού επιπέδου. Ο Παναθηναϊκός έχει την φανέλα, έχει την ιστορία και διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές. Η Μίντιλαντ έχει τον νεανικό ενθουσιασμό αλλά αυτό δεν είναι πάντα καλό».

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

«Ο Γκλεν Ρίντερσχολμ ήταν προπονητής στην ομάδα που τώρα εγώ έχω τις τύχες της. Στην U-17 της Δανίας. Είναι ένας στρατιώτης της Μίντιλαντ. Τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του είναι στον σύλλογο. Λατρεύει αυτό το κλαμπ. Είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου με ισχυρή προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση. Τα συστήματα που διαλέγει αλλάζουν κατά καιρούς. Μπορεί να παίξει 4-4-2 αλλά και 4-2-3-1 ή 4—4-1-1. Ο τρόπος του παιχνιδιού, όμως, η στρατηγική και η φιλοσοφία δεν αλλάζει. Η ταχύτητα είναι το νούμερο ένα χαρακτηριστικό της ομάδας του που πάντα παίζει επιθετικά».

Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ

«Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην Μίντιλαντ. Πάντα σε αυτά τα παιχνίδια παίζει ρόλο η εμπειρία, η φανέλα και η ιστορία αλλά η ομάδα από την Δανία είναι επικίνδυνη και πρέπει να την προσέξει πολύ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα