Αναστασίου: «Θέλει προσοχή, να είμαστε σοβαροί»!

Αναστασίου: «Θέλει προσοχή, να είμαστε σοβαροί»!

Νίκος Αθανασίου
Αναστασίου: «Θέλει προσοχή, να είμαστε σοβαροί»!

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκαθάρισε πως σε αυτό το επίπεδο κανείς αντίπαλος δεν είναι εύκολος και υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι σοβαρός για να περάσει την Μίντιλαντ!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, αναφερόμενος στην κλήρωση δήλωσε στο site της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τα εξής: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα από την Δανία, άγνωστη στο ελληνικό κοινό θα έλεγα, αλλά υπολογίσιμη δεδομένου ότι δεν μπορείς να πεις ποτέ ότι οι σκανδιναβοί είναι εύκολοι αντίπαλοι. Δεν έχω προσωπική άποψη ακόμα, θα τους δούμε στο ματς της Κυριακής.

Από εκεί και πέρα, ο αρχηγός τους ο Μπακ Νίλσεν έπαιζε χρόνια στην Ολλανδία κι έχω μια εικόνα. Γενικά όμως δεν ξέρουμε την φιλοσοφία τους αλλά θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Θέλει μεγάλη προσοχή σε αυτό το επίπεδο, είδαμε τι συνέβη και χθες με τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης. Επειδή έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι σοβαρός και να αξιοποιείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Εμείς αυτό πληρώσαμε άλλωστε απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης κι ελπίζω ότι τώρα θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ξανά φάσεις, να τις αξιοποιήσουμε και να προκριθούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα