Ανανέωσε στον Παναθηναϊκό ο Μαρινάκης

Ανανέωσε στον Παναθηναϊκό ο Μαρινάκης

Ανανέωσε στον Παναθηναϊκό ο Μαρινάκης

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα είναι μέχρι το 2016 ο Νίκος Μαρινάκης, που ανανέωσε την συνεργασία του με το «τριφύλλι».

Τέλος στο σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Νίκου Μαρινάκη στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας αμυντικός, παραχωρήθηκε την Πέμπτη δανεικός στη Νίκη Βόλου, όμως για να γίνει αυτό έπρεπε να βρεθεί η χρυσή τομή και να ανανεώσει το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι».

Αυτό έληγε το καλοκαίρι του 2015 και στον Παναθηναϊκό δεν είχαν σκοπό να χάσουν τον Μαρινάκη, που πέρσι έκανε εντυπωσιακή χρονιά. Έτσι, η διοίκηση του «τριφυλλιού» και η πλευρά του ποδοσφαιριστή ήρθαν σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα ένα χρόνο και απομένει μόνο η ανακοίνωση.

Από την πρώτη στιγμή έχετε διαβάσει στο gazzetta.gr, πως ο νεαρός αμυντικός δεν σκεφτόταν τίποτα άλλο παρά μόνο την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό. Ακόμα και όταν πολλοί μιλούσαν για προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ, η πλευρά του ποδοσφαιριστή το μόνο με το οποίο ασχολούταν ήταν η ομάδα που θα συνεχίσει ο Μαρινάκης ως δανεικός από τους «πράσινους». Αυτή βρέθηκε και αμέσως ο δεξιός οπισθοφύλακας του Παναθηναϊκού ανανέωσε την συνεργασία του με το «τριφύλλι» μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Best of internet