Λεζάρ: «Του χρόνου Ολυμπιακό»

Λεζάρ: «Του χρόνου Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Λεζάρ: «Του χρόνου Ολυμπιακό»

bet365

Ο Τζόναθαν Λεζάρ έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά όπως δήλωσε ο Βέλγος άσος δεν μπορεί να αγωνιστεί αυτή την σεζόν κι ελπίζει να γίνει του χρόνου.

«Αυτή την στιγμή αναζητώ ομάδα. Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό αλλά ο προπονητής του με έχει κάνει να καταλάβω ξεκάθαρα ότι δεν με υπολογίζει για αυτή την αγωνιστική σεζόν», ανέφερε αρχικά ο Βέλγος μεσοεπιθετικός για να προσθέσει:

«Έτσι έχω το ελεύθερο από την ομάδα να αναζητήσω έναν σύλλογο για να παίξω. Ελπίζω να βρω μια ομάδα για να προπονηθώ ακόμη καλύτερα και να αγωνιστώ για να μπορέσω του χρόνου να παίξω στον Ολυμπιακό», τόνισε ο Λεζάρ ο οποίος αυτή την στιγμή προπονείται μόνος του υπό την επίβλεψη ενός ειδικού για να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα