Παπάζογλου στον Ατρόμητο, Καραμάνος στον Ολυμπιακό

Μάκης Σταθάτος
Παπάζογλου στον Ατρόμητο, Καραμάνος στον Ολυμπιακό

bet365

Παίκτης του Ατρομήτου είναι και επίσημα ο Θανάσης Παπάζογλου ως ανταλλαγή στο πλαίσιο της μεταγραφής του Τάσου Καραμάνου στον Ολυμπιακό, με τις δύο ΠΑΕ να ανακοινώνουν τις μεταγραφές.

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου αναφέρει: «Στο πλαίσιο της μετεγγραφής του ποδοσφαιριστή μας Τάσου Καραμάνου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός από το καλοκαίρι του 2015, αποκτήθηκε με μετεγγραφή από την ΠΑΕ Ατρόμητος ο ποδοσφαιριστής Θανάσης Παπάζογλου».

Ο Παπάζογλου υποβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής (8/8) σε ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε αμέσως μετά το συμβόλαιο του, το οποίο θα έχει διάρκεια δύο ετών. Θα παρουσιαστεί το απόγευμα επίσημα από την ΠΑΕ Ατρόμητος και εν συνεχεία θα λάβει μέρος στην προπόνηση.

Λίγο αργότερα υπήρξε και σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού που αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Καραμάνου, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2015. Στο πλαίσιο της μεταγραφής αυτής, ο Θανάσης Παπάζογλου παραχωρείται στον Ατρόμητο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα