«Έκλεισε στη Γιουβέντους ο Μανωλάς»!

«Έκλεισε στη Γιουβέντους ο Μανωλάς»!

Gazzetta team
«Έκλεισε στη Γιουβέντους ο Μανωλάς»!

bet365

Προβάρει τα... μπιανκονέρι ο Κώστας Μανωλάς, αφού ο Ολυμπιακός εμφανίζεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για την πώλησή του και μένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του deal.

Ο νεαρός στόπερ ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του κι όπως όλα δείχνουν η νέα σεζόν θα τον βρει στο Καμπιονάτο. Ρόμα και Γιουβέντους δίνουν μεγάλη μάχη τις τελευταίες ημέρες για να τον κάνουν δικό τους, ωστόσο οι πρωταθλητές Ιταλίας είναι αυτοί που εμφανίζονται να βγήκαν τελικά νικητές.

Η «Γηραιά Κυρία» έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον διεθνή αμυντικό όπως αναφέρει το «Goal» και μένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για τις επίσημες ανακοινώσεις. Στο deal μάλιστα οι Πειραιώτες έχουν βάλει και ποσοστό μεταπώλησης, αφού ήταν ένας όρος στον οποίο έδωσαν πολύ μεγάλη έμφαση κι όπως τονίζεται από τους Ιταλούς, ο Μανωλάς θα συνεχίσει ορισατικά την καριέρα του στη Γιουβέντους σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα