Ανακοίνωσε Κυριακίδη ο Ιωνικός

Ανακοίνωσε Κυριακίδη ο Ιωνικός

Δημήτρης Τομαράς
Ανακοίνωσε Κυριακίδη ο Ιωνικός

bet365

Την απόκτηση του Ηλία Κυριακίδη ολοκλήρωσε και ανακοίνωσε ο Ιωνικός. Το φιλικό με τον Πανιώνιο και τα διαρκείας.
Ο Ηλίας Κυριακίδης στα 29 του χρόνια πορεία επιστρέφει στην γενέτειρά του και την ομάδα της καρδιάς του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής επιπέδου Σούπερ Λιγκ, που αναμένεται να ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα της Νίκαιας από τις Ακαδημίες της οποίας έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Η παρουσία του ανεβάζει κατακόρυφα την αποτελεσματικότητα της μεσαίας γραμμής τόσο στον ανασταλτικό όσο και στον παραγωγικό επιθετικό τομέα.
Ο Κυριακίδης γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου του 1985 Αγωνίστηκε στον Ιωνικό από το 2003 εώς το 2005. Στην συνέχεια αποκτήθηκε από την ΑΕΚ στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2007.Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Λάρισα (2007-2011). Την σεζόν 2011-2012 έπαιξε στον Εργοτέλη και στην συνέχεια βγήκε εκτός συνόρων για να αγωνιστεί στη Βουλγαρία με τα χρώματα της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και κατόπιν της ΤΣΣΚΑ Σόφιας.
Το 2013 επέστρεψε στην Ελλάδα και την ΑΕΛ. Εχει 6 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου κάτω των 21. Εχει επίσης συμμετοχές σε ολες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τρεις διαφορετικές ομάδες. Με την ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League, με την Λάρισα στο τότε κύπελλο UEFA και με την Λοκομοτίβ στο Europa League.
Δυνατό τεστ με Πανιώνιο και διαρκείας
Το νέο απόκτημα του Ιωνικού μιλώντας για το νέο βήμα στην καριέρα του τόνισε: «Σε εποχές οι οποίες χαρακτηρίζονται κυρίως από κρίσεις αξιών, αξιοπρέπειας και έλλειψης σεβασμού στον συνάνθρωπο, είμαι πανευτυχής. Πανευτυχής διότι οι άνθρωποι οι οποίοι διοικούν την ομάδα από την οποία ξεκίνησα το ποδοσφαιρικό μου ταξίδι με προεξέχοντες, τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σαβουλίδη και τον τεχνικό διευθυντή και πρώην αρχηγό μου στα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα Γιάννη Ξανθόπουλο με προσέγγισαν με απόλυτο σεβασμό και εκτίμηση.
Επιθυμία μου είναι,πάντα με την βοήθεια του δυναμικού και συσπειρωμένου κόσμου του Ιωνικού να ξαναβιώσουμε σπουδαίες στιγμές και η ομάδα μας να ξανακερδίσει το σεβασμό όλης της φίλαθλης Ελλάδας». Στο μεταξύ στο αγωνιστικό σκέλος την Τετάρτη 13 Αυγούστου στις 8 το βράδυ στο γήπεδο της Νεάπολης θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του Ιωνικού με αντίπαλο τον Πανιώνιο με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.
Οι φίλοι του Πανιωνίου θα φιλοξενηθούν στις Θύρες 7 - 8. Επίσης ο Ιωνικός θέλοντας να αναβαθμίσει τις προσφερόμενες προς τους φιλάθλους του υπηρεσίες και με αφορμή την κυκλοφορία των νέων καρτών διαρκείας της περιόδου 2014-2015 εγκαινιάζει την δημιουργία του Members Club με την διάθεση 60 καρτών διαρκείας αξίας 300 ευρώ (το καθένα) με αποκλειστικά προνόμια για τους κατόχους και με προσφορά γεύματος και ποτού στη διάρκεια του ημιχρόνου.
Επίσης θα υπάρχουν εισιτήρια διαρκείας (VIP) για την Θύρα 5 στην τιμή των 100 ευρώ και απλά εισιτήρια διαρκείας για τις Θύρες 1 και 2 στην τιμή των 50 ευρώ. Ακόμα διατίθενται διαρκείας για την Θύρα 3 στην τιμή των 30 ευρώ. Τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας του Ιωνικού θα διατίθενται από τα γραφεία του Ιωνικού (28ης Οκτωβρίου 65 και Παντιχείου, Νίκαια).
 

Τελευταία Νέα