Ενδιαφέρον Ρανιέρι για Σαμαρά

Ενδιαφέρον Ρανιέρι για Σαμαρά

Νίκος Ρόλλας
Ενδιαφέρον Ρανιέρι για Σαμαρά

bet365

Επαφή με τον Γιώργο Σαμαρά είχε ο Κλαούντιο Ρανιέρι, σχετικά με το νέο σταθμό της καριέρας του. Το ραντεβού με Σαρρή για την λειτουργία των Εθνικών ομάδων.

Μπορεί ο Κλαούντιο Ρανιέρι να μην έχει προπονήσει ακόμη την Εθνική Ελλάδας, ωστόσο γνωρίζει την ποιότητα των παικτών και το πάνω σε ποιους θα στηριχθεί στα προκριματικά για το Euro 2014. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος αναζητά το νέο σταθμό στην καριέρα του, αφού η Σέλτικ δεν θέλησε να ανανεώσουν την συνεργασία τους.

Ο Αύγουστος όμως έχει μπει και ο Έλληνας επιθετικός δεν έχει βρει ακόμη ομάδα, κάτι που ανησύχησε τον Ιταλό τεχνικό ενόψει του παιχνιδιού με την Ρουμανία, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Για αυτό και την Πέμπτη επικοινώνησε μαζί του και ζήτησε να ανημερωθεί για την πορεία των συζητήσεων με τις ενδιαφερόμενες ομάδες. Ο «Sam» τον ενημέρωσε σχετικά και τον πληροφόρησε πως έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να βρίσκεται σε ικανοποιητικό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας όταν τον χρειαστεί ο Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ραντεβού για την λειτουργία των Εθνικών ομάδων

Παράλληλα, την Πέμπτη ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, συναντήθηκε με τον Κριστιάν Νταμιάνο, με τον οποίο επί σειρά ετών συνεργάζονται. Ο τελευταίος του παρουσίασε την πρότασή του για τον τρόπο λειτουργείας όλων των Εθνικών ομάδων, αλλά και το σύστημα που θα πρέπει να εφαρμοστεί από την ΕΠΟ.

Η πρόταση αυτή, θα συζητηθεί από τον Ιταλό τεχνικό και τον Γιώργο Σαρρή, στην συνάντηση που θα έχουν την Τρίτη στα γραφεία της Ομοσπονδίας, στο Πάρκο Γουδή.

 

Τελευταία Νέα