«Όσοι κατέστρεψαν τον Άρη, θα πληρώσουν»

«Όσοι κατέστρεψαν τον Άρη, θα πληρώσουν»

Gazzetta team
«Όσοι κατέστρεψαν τον Άρη, θα πληρώσουν»

bet365

Επίθεση κατά πάντων, εξαπέλυσε ο σύνδεσμoς του Άρη «SUPER 3». Οι οργανωμένοι οπαδοί με σημερινές τους τοποθετήσεις αναφέρθηκαν στις υποσχέσεις Στεφανίδη, στα λάθη των προηγούμενων διοικήσεων, αλλά και στην ευθύνη που έχει η Πολιτεία

Στελέχη του «SUPER-3» τοποθετήθηκαν για όλους και για όλα στέλνοντας ξεκάθαρα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση μέσω της έκτακτης εκπομπής τους στον Αρένα. Αρχικά αναφέρθηκαν στις υποσχέσεις Στεφανίδη: «Ήταν μια συνάντηση καμπανάκι, για να αφυπνιστούν όλοι μέσα στο σύλλογο και να κάνουν πράξη τις δεσμεύσεις τους. Δε μπορεί μετά από 2,5 μήνες να παραδέχεται ότι δε μπορεί. Δηλαδή τώρα τι γίνεται; Αν έλεγε τα πράγματα όπως ήταν, στη συνέλευση της Λέσχης, δε θα είχαμε θέματα. Αναγνωρίζουμε τον πόλεμο που έφαγε, αλλά δεν είπε την αλήθεια όταν έπρεπε. Εμείς θέλουμε έναν άνθρωπο να λέει την αλήθεια. Να λέει δηλαδή στον κόσμο αν η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει».

Για τους πρώην και τα λάθη που έγιναν τα τελευταία χρόνια: «Ακόμα και τώρα παίρνει τηλέφωνα και απειλεί τον κόσμο να μην ασχοληθεί με τον ΑΡΗ, λες και είναι δικός του!. Είναι ντροπή να ασχολούμαστε με αυτόν που “σκότωσε” την ομάδα, τον πρωτεργάτη της καταστροφής του ΑΡΗ. Όποιος τον στηρίξει θα αντιμετωπιστεί όπως του αξίζει. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Ντροπή στον άνθρωπο που έριξε οχετό λάσπης σε όσους βοήθησαν ειλικρινά την ομάδα».

Για την Πολιτεία: «Δεν ζητάμε καμία χάρη, ζητάμε αυτοί που χρέωσαν την ομάδα και διαχειρίστηκαν τα χρήματα του κοσμάκη να μπουν φυλακή, να χάσουν τα σπίτια τους, να τιμωρηθούν. Όσοι κατέχετε τα πρωτεία σε αυτή την χώρα να καταλάβετε ότι όταν στον ένα παγώνεις τα χρέη και τον αφήνεις να παίζει Ευρώπη και όλα τα σχετικά και τον άλλο παραδίπλα να τον έχεις σαν αποπαίδι, θα πρέπει να διορθώσετε αυτή την αδικία. Σας βόλευαν οι εσωτερικές έριδες. Θέλουμε έναν άνθρωπο και πετυχημένο, αλλά θα μιλήσει και στον κόσμο με ειλικρίνεια.

Οι πολιτικοί έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη από τη στιγμή που τόσα χρόνια άφηναν τον παραμυθατζή να μην πληρώνει, και να δημιουργεί χρέη. Το γεγονός ότι δεν έλεγχαν την ομάδα τους κάνει συνεργούς στο έγκλημα διάλυσης του ΑΡΗ. Κύριε Σαμαρά και κύριε Βενιζέλο, πρέπει να δώσετε λύση άμεσα.

Έχετε τρεις επιλογές, 1. Ανεβάζετε την ομάδα, όπως κάνατε στους άλλους και παγώνετε τα χρέη όπως κάνατε με τους δίπλα 2.Βοηθήστε να γίνει η εκκαθάριση όπως με την ΑΕΚ 3. Βοηθήστε την ομάδα στην υπαγωγή στο άρθρο 106ια όπως με τον Πανιώνιο.

Πρέπει να βάλετε ένα τέλος στο διασυρμό του ΑΡΗ στα δικαστήρια. Να πάει ο Δήμαρχος, ο Περιφερειάρχης, ο Ιωαννίδης και να πουν στα δικαστήρια ότι ο άνθρωπος είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας και δε θα πληρώσει ποτέ, αυτά που δεν πλήρωνε όταν τα είχε. Δε γίνεται να πηγαίνει να λέει βλακείες και να τον πιστεύουν στο δικαστήριο. ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, Τα ψέματα τελείωσαν. Αν δε δοθεί λύση, θα χτίσουμε οχυρό γύρω από την πόλη. Δε θα νοιάζονται μόνο για τον τουρισμό, Θα αλλάξουν αυτά. Αν δε βρουν λύση να φύγει αυτός από τον ΑΡΗ και να έρθει μια λύση για την ομάδα, η ΔΕΘ είναι κοντά και θα δουν τι μπορεί να γίνει. Θα φτάσουμε μέχρι τέλους για να σωθεί η ομάδα. Όλοι οι σύνδεσμοι του ΑΡΗ είναι αποφασισμένοι να πάρουν μέρος σε έναν πόλεμο για να φύγει ο παραμυθατζής, να πληρώσουν όπως τους αξίζει αυτοί που κατέστρεψαν τον ΑΡΗ, και να βρεθεί λύση στην ομάδα. Όλοι πρέπει να προσέξουν γιατί το πράγμα έφτασε στο τέλος.

Δεν πάει άλλο. Ο ΑΡΗΣ πρέπει να ξαναγίνει ΑΡΗΣ. Ανοίξτε τραπεζικούς λογαριασμούς. Τα χρέη δεν είναι ούτε 30, ούτε 40 εκατομμύρια που σας λένε. Ο ΑΡΗΣ με το που θα πληρωθεί ο νόμος Ορφανού και το 44, κοντά στα 700.000 γλιτώνει άλλα 5 εκ ευρώ και ο ΑΡΗΣ διαλύεται για 5 εκ ευρώ. Για αυτά τα ποσά διαλύεται. Σαμαρά και Βενιζέλο έχετε την ευθύνη και τις επιλογές που σας είπαμε. Μετράμε μέρες. Να κλείσει η Λέσχη και να πάμε όλοι μέλη στον ΑΣ. Να συσπειρωθούμε όλοι γύρω από τον Ερασιτέχνη. Μεγάλε ΑΡΗ δεν θα σε αφήσουμε ποτέ».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα