Στη Βέροια ο Καταλά

Στη Βέροια ο Καταλά

Νίκος Τσιώκος
Στη Βέροια ο Καταλά

bet365

Στη Βέροια βρίσκεται ο 29χρονος Ισπανός αριστερός μπακ, Χοσέ Καταλά, για τις τελευταίες συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΠΑΕ.

Μπορεί η Βέροια να άλλαξε ηγεσία, όμως όχι και τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα, στην πρωτεύουσα της Ημαθίας βρίσκεται από σήμερα ο Χοσέ Καταλά, όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα kerkidasport.gr.

Ο 29χρονος Ισπανός αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και αν υπάρξει συμφωνία στις τελευταίες συζητήσεις που θα έχει με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο.

Από εκεί και πέρα, το ίδιο δημοσίευμα τονίζει πως ο νέος ηγέτης του συλλόγου, Θεόδωρος Καρυπίδης, ετοιμάζει... βόμβες με δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές, έναν μέσο και έναν επιθετικό, οι οποίοι αμφότεροι πέρυσι έπαιξαν σε ομάδες που φέτος συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το who is who του Καταλά

Ο Χοσέ Μανουέλ Καταλά Μαθουέκος, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε την Πρωτοχρονιά του 1985, αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, αλλά και ως στόπερ, και έχει ύψος 1,82 μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Βαλένθια, όμως δεν έφτασε ποτέ μέχρι την πρώτη ομάδα.

Το 2007 πήρε μεταγραφή στην Αλικάντε και δύο χρόνια αργότερα βρέθηκε στη δεύτερη ομάδα της Βιγιαρεάλ. Το 2010 μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα των «υποβρυχίων» και το 2012 ακολούθησε η Μούρθια. Πέρυσι το καλοκαίρι... ξενιτεύτηκε για πρώτη φορά, καθώς μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλωνα Λεμεσού, απ' όπου έμεινε ελεύθερος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα