Οικονομικό το θέμα της μεταγραφής του Μανωλά

Gazzetta team
Οικονομικό το θέμα της μεταγραφής του Μανωλά

bet365

Η ομάδα που θα καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού για τον Κώστα Μανωλά, θα είναι εκείνη που θα τον αποκτήσει.

Ο μάνατζερ του, Θεόφιλος Καρασαββίδης μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα για το ενδιαφέρον της Ρόμα και της Γιουβέντους για τον Κώστα Μανωλά, τονίζοντας πως δεν τίθεται θέμα επιλογής, αλλά χρημάτων.

«Δεν είναι θέμα επιλογής μεταξύ των δύο ομάδων. Η μεταγραφή θα εξαρτηθεί από το ποια ομάδα θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για να πάρει τον παίκτη. Η τιμή είναι γύρω στα 15 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που είναι μεν σημαντικό, αλλά μιλάμε για έναν πολύ ικανό αμυντικό που ταυτόχρονα είναι νεαρός σε ηλικία», ανέφερε αρχικά ο Έλλνας μάνατζερ.

Για το αν πιστεύει ότι ο 23χρονος αμυντικός μπορεί να «πιάσει» στο ιταλικό πρωτάθλημα είπε: «Ο Μανωλάς έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση τα τελευταία χρόνια. Εξαρτάται, βέβαια, πώς θα προσαρμοστεί ένας παίκτης στην ιταλική λίγκα, καθώς πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές δεν έχουν καταφέρει να αποδώσουν εκεί».

Τέλος, τον Βασίλη Τοροσίδη ανέφερε: «Είχα μιλήσει μαζί του πρόσφατα και μου είχε πει πως θέλει να μείνει, γιατί νιώθει καλά στη Ρόμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα