Φιλικό: Νάπολι - Μπαρτσελόνα 1-0

Gazzetta team
Φιλικό: Νάπολι - Μπαρτσελόνα 1-0

bet365

Με γκολ του Τζεμαϊλί στο 81' μετά από αστείο λάθος του τερματοφύλακα Μπράβο, η Νάπολι νίκησε με 1-0 την Μπαρτσελόνα σε φιλικό.

Στη Γενεύη οι Παρτενοπέι και οι Μπλαουγκράνα αναμετρήθηκαν με απουσίες, όπως αυτές των Μέσι-Νεϊμάρ-Σουάρες για τους Καταλανούς. Παρ' όλα αυτά, το φιλικό ήταν ένα καλό τεστ για τις δύο ομάδες και αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι Ναπολιτάνοι με το τελικό 1-0. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ απείλησε πρώτη με την κεφαλιά του Χάμσικ στο 13', για να απαντήσει η Μπαρτσελόνα με το χαμένο τετ α τετ του Μουνίρ στο 32'.

Το ματς γενικά δεν είχε καλό ρυθμό και τα πράγματα έγιναν χειρότερα στο δεύτερο μέρος αφού είναι λογικό αυτή την περίοδο οι ομάδες να είναι στο 100% στη φυσική κατάσταση. Το κακό για την Μπαρτσελόνα ήταν ότι ο γκολκίπερ Μπράβο έδειξε να μην είναι γενικά στο 100% στη φάση του 81', όταν ο Τζεμαϊλί έκανε ένα φαινομενικά εύκολο σουτ αλλά ο τερματοφύλακας έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του για το 1-0. Στο 83' οι Καταλανοί θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν με τον Ντεουλοφέου αλλά ο Ράφαελ απέκρουσε εντυπωσιακά, για να πάρει η Νάπολι μια νίκη γοήτρου έστω σε φιλικό.

 

SERIE A Τελευταία Νέα