Φιλικό: Ολυμπιακός Βόλου - Ολυμπιακός Κ20 1-1

Νίκος Τσιώκος
Φιλικό: Ολυμπιακός Βόλου - Ολυμπιακός Κ20 1-1

bet365

Ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετώπισε την Κ20 του Ολυμπιακού στο Πήλιο, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 με δύο γκολ στο 90' και στις καθυστερήσεις.

Φιλικό παιχνίδι έδωσαν στο Πήλιο, όπου πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Κ20 του Ολυμπιακού. Οι μικροί των «ερυθρόλευκων» του Πειραιά ήταν αρκετά δυνατοί και έβαλαν δύσκολα στους Θεσσαλούς, από τους οποίους απέσπασαν ισοπαλία με 1-1. Μάλιστα, προηγήθηκαν στο σκορ στο 90' με σουτ του Μελς έξω από την περιοχή, αλλά με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στις καθυστερήσεις ο Πινάρες διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός Βόλου: Κολίτσι, Καψιώτης (46' Ζέρης), Μαργαρίτης (46' Χιτζίδης), Γιαλούσης (75' Μπόρας), Μπάρμπας (46' Αρβανίτης), Κορνελάτος (46' Ρόκας), Μέζα (66' Αραπίτσας), Μαρτίνεθ (46' Πινάρες), Σαμαράς (46' Μπιτάνγκ), Νικολιάς (60' Κεσίδης), Διαμαντόπουλος (80' Αλαμάνης).

Ολυμπιακός Κ20: Στρέζος, Τόλι, Τούφας, Βατουσιάδης, Βούρος, Καραχάλιος, Μανθάτης, Ανδρούτσος, Βέργος, Ψυχογιός, Τσιμίκας.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Ρεντζής, Ράντζα, Σαλταμάρας, Ηλιάδης, Μεγαρίτης, Σάλιακας, Παπουτζίδης, Ιγνατίδης, Μελς, Μακροστέργιος, Χατζάρας, Αμαραντίδης, Γαρεφαλάκης, Οτάτζου.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα