Κέρδισε 2-1 ο Ηρακλής την Καλλιθέα

Gazzetta team
Κέρδισε 2-1 ο Ηρακλής την Καλλιθέα

bet365

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Καρπενήσι ο Ηρακλή επικράτησε της Καλλιθέας με 2-1 με τα γκολ που σημείωσαν οι Κάσσος και Μπριλάκης(αυτογκόλ), ενώ το σκορ μείωσε ο Βερτζιτζόγλου

Σε χειμωνιάτικο τοπίο έγινε το φιλικό παιχνίδι του Ηρακλή με την Καλλιθέα με τους Θεσσαλονικείς να κερδίζουν με 2-1. Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος μέχρι το 52ο λεπτό, ενώ στην συνέχεια η ομάδα της Αττικής ανέβασε την απόδοσή της. Ο Νίκος Παπαδόπουλος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα σ’ αυτό το πρώτο φιλικό τεστ, που να μην ξεχνάμε πως τα πόδια των παικτών είναι βαριά από τις συνεχόμενες διπλές προπονήσεις.

Οι «κυανόλευκοι» προηγήθηκαν σο 5ο λεπτό με τον Κάσσο (αναμένεται α υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας) που αξιοποίησε την προσπάθεια του Περόνε και άνοιξε το σκορ.
Ο Ηρακλής που είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας στο 36′ είχε δοκάρι ύστερα από συνδυασμός Περόνε-Σιατραβάνη και πλασέ του τελευταίου. Το 2-0 έγινε στο 52ο λεπτό με ατομική προσπάθεια ο Σιατραβάνης, ο Μπριλάκης μπήκε στην φάση και με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στη συνέχεια ανέλαβε τα ηνία του αγώνα η Καλλιθέα και στο 74′ ο Βερτζιτζόγλου μείωσε σε 2-1 με κοντινό πλασέ. Ενώ στο 90’ θα μπορούσε να ισοφαρίσει με την κεφαλιά ου Σταματάκου να βρίσκει στο δοκάρι.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος) Λαδάς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Στάμου, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Σιατραβάνης, Κάσσος, Περόνε.

Β” ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Χουάντερσον, Μούχαλης, Βαλλεριάνος, Σμίλτος, Ζιάμπαρης, Στεφανίδης, Ζάμπαρη, Τσιλιανίδης, Κυριακίδης, Σιατραβάνης, Πασάς.

Καλλιθέα (Σταύρος Ηλιόπουλος): Λυμπερόπουλος, Λεβέντης, Παγώνης, Μπριλάκης, Πίκολο, Ρουσσάκης, Τσίπρας, Κατσικογιάννης, Πιτταράς, Μπέλλης, Μιχαλόπουλος.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα