Προσφέρει Σόρενσεν και λεφτά για Μανωλά

Δημήτρης Τομαράς
Προσφέρει Σόρενσεν και λεφτά για Μανωλά

bet365

Η Γιουβέντους δεν φτάνει στα οικονομικά επίπεδα που ζητά ο Ολυμπιακός για Μανωλά, προσφέροντας όμως τον Σόρενσεν και λεφτά για το deal. Αρνητικός ο Ολυμπιακός. Δυνατά στην... μάχη η Ρόμα!

Μία ημέρα πριν σύμφωνα με τους Ιταλούς υπήρξε για τον νεαρό Δανό στόπερ Φρέντερικ Σόρενσεν (που μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της άμυνας) συμφωνία για τον δανεισμό του από την Γιουβέντους στην Λιντς. Ωστόσο πρόκειται για ένα deal που δεν έχει ανακοινωθεί από κανέναν εκ των δύο συλλόγων και ενώ σήμερα ιταλικές πηγές αναφέρουν πως 22χρονος ύψους 1.96 μέτων αμυντικός προσφέρεται από την Γιουβέντους στα ανταλλάγματα για τον Κώστα Μανωλά!

Οι Γιουβεντίνοι δίνουν τον Σόρενσεν και ένα ποσό για να επιτευχθεί συμφωνία, όμως ο Ολυμπιακός παραμένει ξεκάθαρος στις αξιώσεις του αλλά και... ανένδοτος: θέλει 12-15 εκατ. ευρώ για τον παίκτη και δεν επιζητά να πάρει τον Σόρενσεν, έναν παίκτη πολύ συγκεκριμένων δυνατοτήτων που έτσι και αλλιώς δύσκολα θα βρει θέση στο ρόστερ ομάδων όπως η Γιουβέντους.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας μπορεί να πέσει στα 12 εκατ. ευρώ αλλά όχι παρακάτω. Έτσι παρουσιάζεται αρνητικός στα όσα δίνει η Γιουβέντους. Την ίδια στιγμή και η Ρόμα επιμένει για τον παίκτη με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να της δίνουν πλέον ανοιχτά το προβάδισμα. Και αυτό διότι εκτός των άλλων οι Ρωμαίοι προσφέρουν σαφώς πιο πολλά χρήματα για τον παίκτη συγκριτικά με την ομάδα της Γιουβέντους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα