Σπαρτάκ και Ντιναμό Μόσχας για Μανωλά

Σπαρτάκ και Ντιναμό Μόσχας για Μανωλά

Δημήτρης Τομαράς
Σπαρτάκ και Ντιναμό Μόσχας για Μανωλά

bet365

Οι Ρώσοι... επιστρέφουν για τον Κώστα Μανωλά με ΜΜΕ του εξωτερικού να υποστηρίζουν πως υπάρχει νέο ενδιαφέρον από Σπαρτάκ και Ντιναμό Μόσχας.

Διατεθειμένες να προσφέρουν αρκετά χρήματα για τον Μανωλά είναι οι Σπαρτάκ και Ντιναμό Μόσχας. Το ιταλικό Tuttomercato καθώς και ρωσικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως οι δύο ομάδες ψάχνονται για τα καλά για τον Κώστα Μανωλά και πως δεν αποκλείεται να χτυπήσουν άμεσα την... πόρτα του Ολυμπιακού για τον παίκτη. Φυσικά και δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ρώσοι ασχολούνται με τον Μανωλά. Στο μεταξύ ο Μίνο Ραϊόλα συνεχίζει στην Ιταλία τις επαφές με τις Γιουβέντους και Ρόμα. Για τον διεθνή στόπερ βέβαια υπάρχει ενδιαφέρον και από αρκετούς άλλους συλλόγους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα