Στην τελική ευθεία για Άμραμπατ

Στην τελική ευθεία για Άμραμπατ

Δημήτρης Τομαράς
Στην τελική ευθεία για Άμραμπατ

bet365

Οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως είναι δεδομένη η συμφωνία Ολυμπιακού-Γαλατά για τον Νορντίν Άμραμπατ και ότι είναι ζήτημα ημερών να πιάσει Λιμάνι.

Όσο περνούν οι ημέρες ο Άμραμπατ πλησιάζει όλο και πιο πολύ στους Πειραιώτες. Τα τελευταία τουρκικά ρεπορτάζ θέλουν τον διεθνή Μαροκινό χαφ να είναι έτοιμος να κάνει μέσα στις επόμενες ημέρες το ταξίδι του στην Ελλάδα, καθότι ο Ολυμπιακός με την Γαλατασάραϊ τα έχουν βρει για τον ετήσιο δανεισμό του. Όλα δείχνουν πως ο Νορντίν Άμραμπατ έχει πολλές πιθανότητες να αποτελέσει την επόμενη προσθήκη των πρωταθλητών Ελλάδας. Ωστόσο πρέπει να υπενθυμιστεί πως οι δύο πλευρές είχαν βρεθεί ξανά εκ νέου πολύ κοντά σε συμφωνία και δεν προχώρησε εν τέλει το deal κυρίως για οικονομικούς λόγους. Ο παίκτης πάντως που είναι κάτοχος ολλανδικού διαβατηρίου έχει αρκετά υψηλό συμβόλαιο. Από τους Πειραιώτες δεν υπάρχει καμία νεότερη αναφορά για το... μέτωπο αυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα