Μέσα και ο Μπαντιμπανγκά

Gazzetta team
Μέσα και ο Μπαντιμπανγκά

bet365

Ευχάριστά νέα περίμεναν τον Στάικο Βεργέτη στην πρωινή προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης, καθώς είδε τον Μπαντιμπανγκά να παίρνει μέρος κανονικά στο πρόγραμμα.

Στο τελικό στάδιο μπήκε από σήμερα το πρωί η προετοιμασία των Αρκάδων, με τον Βεργέτη να δίνει έμφαση σε θέματα τακτικής στον αγωνιστικό χώρο, ενώ παράλληλα είδε και τον Μπαντιμπανγκά να μπαίνει κανονικά στην προπόνηση.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη σοβαρότητα το παιχνίδι της Πέμπτης (21.15), ακολουθώντας πιστά τις εντολές του τεχνικού επιτελείου σε όλη την διάρκεια της προπόνησης.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με το «οικογενειακό διπλό» όπου ο Στάικος Βεργέτης δοκίμασε διάφορα σχήματα και συστήματα εν όψει του αγώνα-ρεβάνς με την Μάιντς.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα, με τον Βεργέτη να ανακοινώνει την αποστολή του Αστέρα για τον αγώνα της Πέμπτης.


Την Τετάρτη οι συνεντεύξεις Τύπου των δύο προπονητών

Στο μεταξύ την Τετάρτη (6/8) θα πραγματοποιηθούν οι δύο συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών Μάιντς και Αστέρα Τρίπολης με αυτή του Κάσπερ Χιούλμαντ να διεξάγεται στις 18.30 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου, ενώ μισή ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της γερμανικής ομάδας στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας της Πέμπτης.

Ο προπονητής του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 19.15 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου, ενώ στις 20.30 θα πραγματοποιήσει ο Αστέρας την τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα της Πέμπτης.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα