Θέλει... Ολυμπιακό ο Μήτρογλου!

Θέλει... Ολυμπιακό ο Μήτρογλου!

Gazzetta team
Θέλει... Ολυμπιακό ο Μήτρογλου!

bet365

Για την επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου φαίνεται ότι παλεύει Ολυμπιακός. Επαφές με τον διεθνή φορ και τη Φούλαμ, «ψήνεται» για επιστροφή ο «πιστολέρο».

Οι Πειραιώτες ψάχνουν γι' ακόμα έναν παίκτη που θα ενισχύσει την επιθετική τους γραμμή και μία περίπτωση που... δουλεύουν στο μεγάλο Λιμάνι είναι αυτή του «Μητρογκόλ». Οι πρωταθλητές άλλωστε εμφανίζονται να βρίσκονται σε επαφή τόσο με τον 26χρονο στράικερ, όσο και με τη Φούλαμ στην οποία τον είχαν πουλήσει με 15 εκατ. ευρώ τον περασμένο Γενάρη.

Σύμφωνα μάλιστα με τον «Γαύρο» ο πρώτος περσινός σκόρερ των «ερυθρολεύκων» παρουσιάζεται θετικός στην προοπτική της επιστροφής του στον Ολυμπιακό, όμως οι «κότατζερς» δεν συζητούν για δανεισμό του παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα