Μανωλάς: «Ότι αποφασίσει ο Θεός και ο Ολυμπιακός»

Μανωλάς: «Ότι αποφασίσει ο Θεός και ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Μανωλάς: «Ότι αποφασίσει ο Θεός και ο Ολυμπιακός»

bet365

Στο χέρι του... Θεού και του Ολυμπιακού κρίνεται το μέλλον του Κώστα Μανωλά, όπως τόνισε ο «ερυθρόλευκος» αμυντικός.

Ο Έλληνας στόπερ μετά το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι τόνισε στην κάμερα της NOVA πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποκτήσει χαρακτήρα νικητή απέναντι σε κάθε αντίπαλο, ενώ δήλωσε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα αποφασίσει αν θα παραχωρηθεί ή όχι σε ομάδα του εξωτερικού.

Για τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού στις ΗΠΑ: «Απ' ότι είδαμε από τα αποτελέσματα αλλά και από τα παιχνίδια που έχουμε κάνει, σίγουρα μπορούμε να είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Δουλεύουμε καθημερινά, αφομοιώνουμε τα πράγματα που θέλει να κάνουμε στο γήπεδο ο προπονητής και όταν το κάνουμε αποδίδουμε και καλό ποδόσφαιρο».

Για το αν είναι σημαντική η επικράτηση κόντρα στη Σίτι, έστω και στα πέναλτι: «Όταν αγωνίζεσαι με έναν τεράστιο αντίπαλό όπως είναι η Μάντσεστερ Σίτι θέλεις κατ' αρχήν να είσαι ανταγωνιστικός. Εμείς όμως απ΄ότι δείξαμε στο γήπεδο ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και σίγουρα αυτό θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια».

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει νοοτροπία νικητή με κάθε αντίπαλο: «Βέβαια. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα νοοτροπία νικητή απ' όταν ιδρύθηκε μέχρι να πεθάνει, που δεν θα πεθάνει ποτέ».

Για το ενδεχόμενο να φύγει για ομάδα του εξωτερικού: «Το θέμα το διαχειρίζεται ο Ολυμπιακός. Όπως έχω πει, στο τέλος θα γίνει ό,τι θέλει ο Θεός και ο Ολυμπιακός. Εγώ είμαι ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό, αλλά δεν παύω να θέλω να κάνω και ένα μεγάλο βήμα στο εξωτερικό. Αν θέλει ο πρόεδρος της ομάδας να αποχωρήσω και να πάω σε μία καλύτερη ομάδα, θα γίνει ό,τι θέλει ο Θεός. Θα δούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα