Περιμένει κι άλλες μεταγραφές ο Μίτσελ

Περιμένει κι άλλες μεταγραφές ο Μίτσελ

Gazzetta team
Περιμένει κι άλλες μεταγραφές ο Μίτσελ

bet365

Ο Μίτσελ με αφορμή την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Σίτι, αναφέρθηκε και στην ενίσχυση της ομάδας του, τονίζοντας ότι περιμένει κι άλλες μεταγραφές.

Ο Ισπανός τόνισε στην κάμερα της Nova πως περίμενε τα προβλήματα τραυματισμών των παικτών, λόγω της κούρασης και των συνεχόμενων ταξιδιών, ενώ παρουσίασε και τον Μποτία, πλέκοντας το εγκώμιο του νέου αμυντικού των «ερυθρολεύκων».

Αρχικά, ο Μίτσελ τόνισε για την επικείμενη αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι: «Είναι ένα ακόμα απαιτητικό παιχνίδι. Το προετοιμάζουμε και το σχεδιάζουμε τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως κάναμε απέναντι στη Μίλαν και τη Λίβερπουλ. Για εμάς είναι ένα μεγάλο μάθημα το παιχνίδι αυτό. Ο καλύτερος για να δείξεις τον σεβασμό σου και για να μάθεις από τον αντίπαλο είναι να προσπαθήσει να τον κερδίσεις».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην καλή εικόνα των «ερυθρολεύκων» στα τελευταία φιλικά: «Είναι κάτι που προσπαθούσαμε να το πετύχουμε, η ομάδα να δείχνει βελτιωμένη σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύουμε πως είμαστε πια μια ομάδα αναγνωρίσιμη και κάνουμε τα πράγματα αρκετά καλά».

Σχετικά με τους τραυματισμούς και τις απουσίες που θα έχει η ομάδα του στο φιλικό με τη Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: «Είναι η συνέπειας της πολύ μεγάλης κούρασης που έχουν αντιμετωπίσει οι παίκτες. Πολλά ταξίδια, πολλές προπονήσεις... Είναι κάτι το οποίο περιμέναμε. Είχαμε 28 παίκτες στην ομάδα μας, τώρα έχουν μείνει λιγότεροι. Προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ελπίζουμε να μη συμβεί, όπως αυτό που λέμε στην Ισπανία: το αίμα του Δαβίδ να μην το πάρει το ποτάμι».

Ο Μίτσελ παρουσίασε και τον Μποτία: «Είναι ένας πολύ δυνατός αμυντικός παίκτες με πολλές δυνατότητες. Πολύ καλός στο εναέριο παιχνίδι, είναι γρήγορος, όχι τόσο όσο ο Μανωλάς, αλλά επίσης είναι πολύ γρήγορος και πιστεύω πως θα συνεισφέρει πολλά στο παιχνίδι μας. Πρέπει να είμαστε καλυμμένοι για μια καινούργια πιθανή απουσία, γιατί ακούγονται πάρα πολλές φήμες τους τελευταίους τρεις μήνες για τον Κώστα Μανωλά και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

Τέλος, τόνισε για το αν περιμένει και άλλες μετεγγραφές στον Ολυμπιακό: «Ναι μέχρι να κλείσει η αγορά μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Έχουμε την εμπειρία από πέρυσι, ότι μπορούν να συμβούν τα πάντα, ακόμα και στον Ολυμπιακό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα