Και τώρα επιθετικός για Ολυμπιακό

Και τώρα επιθετικός για Ολυμπιακό

Gazzetta team
Και τώρα επιθετικός για Ολυμπιακό

bet365

Το βάρος στην απόκτηση επιθετικού θα ρίξει ο Ολυμπιακός μετά την απόκτηση του Μποτία, με τα ονόματα των Ζόνας, Σαπάτα και Ρομπίνιο να είναι ψηλά.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξακολουθούν να αναζητούν λύση για την επίθεσή τους και μάλιστα, μετά την μεταγραφή του Μποτία εκεί θα πέσει το μεγαλύτερο βάρος.

Μία από τις περιπτώσεις που φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός είναι του Ζόνας της Βαλένθια. Οι Ισπανοί μάλιστα, ισχυρίζονται ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται σε επαφές με τις «νυχτερίδες», χωρίς κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται.

Την ίδια ώρα στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο Ντούβαν Σαπάτα της Νάπολι ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και είναι πολύ πιθανό το όνομά του να εμπλακεί με την υπόθεση του Κώστα Μανωλά, ο οποίος αρέσει στην ιταλική ομάδα.

Τέλος ο Ρομπίνιο σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια αραβική ομάδα παρότι ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να κάνει νέα βελτιωμένη πρόταση στη Μίλαν τις επόμενες ώρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα