Παπάζογλου για Ατρόμητο αν...

Παπάζογλου για Ατρόμητο αν...

Μάκης Σταθάτος
Παπάζογλου για Ατρόμητο αν...

bet365

Το όνομα του Θανάση Παπάζογλου έχει έρθει στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες για τον Ατρόμητο, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού.

Ο στράικερ είναι το τελευταίο κομμάτι του φετινού παζλ για την ομάδα του Περιστερίου και μόλις βρεθούν θα κλείσουν και οι μεταγραφικές κινήσεις εν όψει της νέας σεζόν.

Η περίπτωση του Παπάζογλου επανέρχεται για τον Ατρόμητο παρότι στο στρατόπεδο των «κυανόλευκων» δεν επιβεβαιώνονται όσα ακούγονται για προχωρημένες διαπραγματεύσεις.

Ο Παπάζογλου προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά με την φανέλα του ΟΦΗ που τον οδήγησε στον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν είναι ακόμα σίγουρο αν ο Μίτσελ θα τον κρατήσει στο ρόστερ με τους παίκτες που θα δουλέψει τη νέα σεζόν.

Αν ο Ισπανός τον «κόψει» τότε θα ανοίξει ο δρόμος για τον Ατρόμητο που θα προσπαθήσει να τον απόκτήσει είτε ως δανεικό είτε ως ελεύθερο, με το δεύτερο σενάριο να έχει περισσότερες πιθανότητες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα