Παραμένει ανοιχτό του Αμπέντ!

Παραμένει ανοιχτό του Αμπέντ!

Νίκος Αθανασίου
Παραμένει ανοιχτό του Αμπέντ!

bet365

Ο Αλγερινός μπορεί να κάνει καλές εμφανίσεις στα φιλικά, ωστόσο, σύμφωνα με τους Άγγλους οι πιθανότητες παραμονής του στην Νιούκαστλ είναι μοιρασμένες.

Ο Παναθηναϊκός προχωρά κανονικά στον μεταγραφικό του σχεδιασμό και αυτή την στιγμή η απόκτηση ενός επιτελικού μέσου θα μπει σε πρώτο πλάνο αν έρθει η πρόκριση κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης την ερχόμενη Τρίτη. Φυσικά, η περίπτωση του Μεχντί Αμπέντ δεν έχει σβηστεί από την λίστα του Νίκου Νταμπίζας. Το «τριφύλλι» παρακολουθεί τις εξελίξεις, με τον νεαρό μέσο να κερδίζει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά και να πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως η παραμονή του στις «καρακάξες» είναι δεδομένη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αγγλία, οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Ο Άλαν Πάρντιου έχει σταθεί στην βελτίωση του Αμπέντ μετά από τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό αλλά δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση. Μια απόφαση που θα έρθει πριν την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ στα μέσα Αυγούστου. Αν «κόπει», τότε ο Παναθηναϊκός θα μπει και πάλι δυνατά στην διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή, ανεξάρτητα με τις υπόλοιπες κινήσεις που μπορεί να έχουν γίνει μέχρι τότε. Ο Αλγερινός αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για το μέλλον του «τριφυλλιού» και μια επένδυση που μπορεί να προσφέρει πολλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα