«Πιθανή νέα πρόταση για Ρομπίνιο»

Gazzetta team
«Πιθανή νέα πρόταση για Ρομπίνιο»

bet365

Ο ιταλικός Τύπος επιμένει να διατηρεί τον Ολυμπιακό στο «κόλπο» για τον Ρομπίνιο, γράφοντας ότι πιθανόν να επιστρέψει με βελτιωμένη πρόταση.

Η ιστοσελίδα canalemilan.it γράφει ότι παραμένει θολό το τοπίο για τον Ρομπίνιο στη Μίλαν, καθώς παρα το φιλολογικό ενδιαφέρον πολλών ομάδων, λίγες έκαναν πρόταση και αυτές δεν ικανοποιούν ούτε τον Βραζιλιάνο επιθετικό, ούτε την ιταλική ομάδα.

Οπως επισημαίνεται η Φλαμένγκο αποσύρθηκε από την κούρσα της διεκδίκησης του λόγω του οικονομικού και για τον Ολυμπιακό τονίζεται: «Ο πιο πιθανός προορισμός είναι οι αραβικές ομάδες, παρότι ο Ολυμπιακός μπορεί να επανέρθει τις επόμενες ώρες με νέα βελτιωμένη πρόταση. Αλλά όσο περνάει ο καιρός, το πιο πιθανό είναι να παραμείνει στη Μίλαν...» καταλήγει το ρεπορτάζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα