Τσουμάγκας: «Δεν πέρασα ποτέ από εξετάσεις»

Γιώργος Τσακίρης
Τσουμάγκας: «Δεν πέρασα ποτέ από εξετάσεις»

bet365

Ο Τάσος Τσουμάγκας μιλάει αποκλειστικά στο gazzetta.gr και διαψεύδει κατηγορηματικά όσα γράφτηκαν σχετικά με το ναυάγιο της μεταγραφής του στη Νίκη Βόλου.

Ο Τάσος Τσουμάγκας είχε συμφωνήσει και υπογράψει συμβόλαιο με τη Νίκη Βόλου και όλα έδειχναν ότι η νεοφώτιστη ομάδα στην Σούπερ Λίγηκα θα ήταν ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του, ωστόσο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους και σίγουρα όχι επειδή κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις όπως διαβάσαμε (διότι τέτοιος δεν έγιναν ποτέ) δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα, προκαλούν απορίες σε ότι αφορά από που διέρρευσαν αυτές οι πληροφορίες, ανέφεραν ότι το deal δεν ολοκληρώθηκε επειδή ο πρώην αριστερός μπακ της ΑΕΚ κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις.

Ο ίδιος μιλώντας αποκλειστικά στο gazzetta.gr ξεκαθάρισε: «Δεν μπορώ να γνωρίζω από που προέρχεται αυτή η πληροφόρηση σε μέρος των ΜΜΕ σύμφωνα με την οποία η μεταγραφή στη Νίκη Βόλου δεν προχώρησε επειδή κόπηκα στις ιατρικές εξετάσεις, όμως θέλω να ξεκαθαρίσω ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ!.Με ενημέρωσαν όντως από την ομάδα ότι θα έπρεπε να περάσω από ιατρικές εξετάσεις την Δευτέρα που μας πέρασε, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ χωρίς να γνωρίζω καν τον λόγο, περίμενα την ειδοποίηση από την ομάδα η οποία δεν έγινε ποτέ και ως εκ τούτου αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα πως για να χαλάσει μία μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή από τις ιατρικές εξετάσεις που δεν έκανε είναι τουλάχιστον παράλογο. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω τι ακριβώς έχει συμβεί σχετικά με την διαρροή αυτής της πληροφορίας και γι αυτό δεν αποδίδω σε κανέναν ευθύνη όμως θέλω να επαναλάβω και να επισημάνω ότι δεν εξετάστηκα από κανέναν σε ιατρικό επίπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα