Μήνυμα Μίτσελ σε Μπονγκ, Γιαταμπαρέ!

Μήνυμα Μίτσελ σε Μπονγκ, Γιαταμπαρέ!

Gazzetta team
Μήνυμα Μίτσελ σε Μπονγκ, Γιαταμπαρέ!

bet365

Αρκετές απουσίες αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι στη Μινεάπολη. Νέο μήνυμα Μίτσελ σε Μπονγκ και Γιαταμπαρέ ότι δεν τους υπολογίζει!

Ο Μίτσελ δεν υπολογίζει στους Μπονγκ και Γιαταμπαρέ, οι οποίοι αποκλείστηκαν από την αποστολή, ενώ εκτός έμειναν και οι Χολέμπας, Αμπιντάλ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν τους αντίστοιχους πρωταθλητές Αγγλίας το βράδυ του Σαββάτου (2/8, 22:10) και με νίκη τους και ταυτόχρονα ήττα της Λίβερπουλ από τη Μίλαν στο άλλο παιχνίδι του 2ου ομίλου, προκρίνονται στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Μίτσελ για το ματς με την Σίτι είναι οι Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μανιάτης, Σαβιόλα, Εντιγκά, Ντομίνγκεζ, Κασάμι, Κολοβός, Σάμαρης, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Παπαδόπουλος, Σιόβας, Μανωλάς, Μασουάκου, Σαλίνο, Διαμαντάκος, Παπάζογλου, Γκαζαριάν, Ντοσεβί, Αυλωνίτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα