Μπαρμπόσα: «Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα»

Μπαρμπόσα: «Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα»

Gazzetta team
Μπαρμπόσα: «Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα»

bet365

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ τόνισε ότι ήρθε σε μία μεγάλη ομάδα και δεν τον απασχόλησε καθόλου που βρίσκεται σε χαμηλότερη κατηγορία.

«Ήρθα στην ΑΕΚ γιατί ξέρω ότι είναι σπουδαία ομάδα, μεγάλη ομάδα. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα και πιστεύω ότι θα με βοηθήσει και μένα. Έχουν έρθει σπουδαίοι Πορτογάλοι παίκτες και σπουδαίοι προπονητές. Και ξέρω πόσο μεγάλος σύλλογος είναι η ΑΕΚ».

Σε επηρέασε στην απόφαση σου ότι η ΑΕΚ αγωνίζεται στην Β' Εθνική;

«Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα για την πρώτη κατηγορία. Μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη και εγώ αυτό που θέλω είναι να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία και δεν το σκέφτηκα καθόλου».

Μίλησες με κανέναν συμπατριώτη σου που έχει παίξει στην Ελλάδα πριν αποφασίσεις;

«Όχι γιατί ήξερα την ΑΕΚ. Την έχω παρακολουθήσει, την ήξερα πολύ καλά την ομάδα. Υπάρχει και το ίντερνετ για να μαζέψω πληροφορίες και ήξερα ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου, τίτλοι με την ΑΕΚ και επιστροφή στην εθνική ομάδα;

«Ήρθα για να κάνω καλή δουλειά εδώ σε μια διαφορετική χώρα σε μια μεγάλη ομάδα. Θέλω να κάνω τα πράγματα σωστά, να δείξω στον κόσμο τι μπορώ να κάνω και πόσο μπορώ να βοηθήσω και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έχω στο μυαλό μου».

Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο:

«Έχουμε μια πολλή καλή ομάδα με πολύ ταλέντο και κάθε μέρα θα δουλεύουμε σκληρά για να πάμε την ομάδα εκεί που ανήκει, δηλαδή στη πρώτη κατηγορία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα