Sold out και επίσημα στον Παναθηναϊκό

Sold out και επίσημα στον Παναθηναϊκό

Νίκος Ρόλλας
Sold out και επίσημα στον Παναθηναϊκό

bet365

«Ηφαίστειο» η Λεωφόρος την Τρίτη, με τον κόσμο του «τριφυλλιού» να εξαντλεί τα εισιτήρια, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Εισιτήρια για το ματς Παναθηναϊκός-Σταντάρ Λιέγης τέλος... Οι ουρές που δημιουργήθηκαν από το πρωί της Πέμπτης στα εκδοτήρια της Λεωφόρου, από τον κόσμο του «τριφυλλιού», είχαν ως αποτέλεσμα την εξάντληση των εισιτηρίων μέσα σε λίγες ώρες.

Κάτι που σημαίνει οτι την Τρίτη το βράδυ το «Απόστολος Νικολαΐδης» θα βάλει τα... καλά του, καθώς θα έχει στηθεί μία μεγάλη γιορτή από τους φίλους της ομάδας, με την ελπίδα κατά τις 23:00 να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ για το sold out...

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια που είχε στη διάθεσή της για τον δεύτερο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, με αντίπαλο τη Σταντάρ Λιέγης.

Πλέον, κάποια εναπομείναντα εισιτήρια για τις Θύρες 7, 13 και 14 υπάρχουν μόνο στους συνδέσμους του Παναθηναϊκού σε Θύρα 13 και ΠΑΛΕΦΙΠ, απ’ όπου και μπορεί όποιος θέλει να προμηθευτεί.

Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους για την άμεση ανταπόκριση και τη συνεργασία τους και λυπούμαστε για όσους δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα