Χαμόγελα, ευχές και… ύπνος!

Χαμόγελα, ευχές και… ύπνος!

Νίκος Αθανασίου
Χαμόγελα, ευχές και… ύπνος!

bet365

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις 4 το πρωί στην Αθήνα και το gazzetta.gr σας μεταφέρει στην «πράσινη» πτήση.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να… καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, ωστόσο, το 0-0 της Λιέγης τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η αποστολή του «τριφυλλιού» επέστρεψε με πτήση τσάρτερ, πάτησε Αθήνα λίγο μετά τις 4 το ξημέρωμα και το gazzetta.gr που βρέθηκε μαζί με τους «πράσινους» στο Βέλγιο σας… βάζει στο αεροπλάνο της επιστροφής!

*Ιδιαίτερα ευδιάθετος ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού που συνοδευόταν από την κόρη του, ήταν την περισσότερη ώρα της αναμονής στο αεροδρόμιο της Λιέγης, με τον Γιάννη Αναστασίου και συζητούσαν τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση. Ο Αλαφούζος, μάλιστα, είχε όρεξη για πλάκα και πείραζε τους συνεργάτες του για τις στυλιστικές επιλογές στην εξωαγωνιστική ενδυμασία της ομάδας.


*Γενικότερα υπήρχε ικανοποίηση για την εμφάνιση και εν μέρει το αποτέλεσμα. Με όποιον «πράσινο» και αν συνομιλούσες έβλεπες την πίστη που υπάρχει για πρόκριση στην Λεωφόρο. Φυσικά, άπαντες γνωρίζουν πως μόνο εύκολο δεν θα είναι και πως χρειάζεται υπομονή και τεράστια προσοχή.

*Ο πιλότος αποδείχθηκε… γρήγορος και η επιστροφή από το Βέλγιο έγινε πιο σύντομα από το προβλεπόμενο παρά τις αναταράξεις πάνω από την Κροατία που ανάγκασαν το αεροπλάνο να πετάξει από τα 34 στα 38.000 πόδια για να μην… κουνάει! «Συγχαρητήρια, έγινε το πρώτο βήμα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια για τον Παναθηναϊκό» ήταν το… μήνυμα από το πιλοτήριο κατά την απογείωση και την προσγείωση.

*Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ήταν… κομμάτια! Όπως ήταν λογικό κοιμήθηκαν κατά την διάρκεια της πτήσης ενώ λίγοι τολμηροί με μπροστάρη τον κορυφαίο και απροσπέλαστο Γκόρντον Σίλντενφελντ έπαιζαν παιχνίδια γνώσεων στο λαπ-τοπ. Ο Κροάτης πάντως, τα είχε με την τύχη του για το οριζόντιο δοκάρι. «Παραλίγο να το σπάσω» έλεγε χαρακτηριστικά.

*Οι οπαδοί που επέστρεψαν στην Ελλάδα με το τσάρτερ… αποθέωσαν τον Γιάννη Αναστασίου για την δουλειά που κάνει στον Παναθηναϊκό αλλά και την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας απέναντι στην Σταντάρ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα