Μπεργκ: Ανάμεικτα τα συναισθήματα!

Μπεργκ: Ανάμεικτα τα συναισθήματα!

Gazzetta team
Μπεργκ: Ανάμεικτα τα συναισθήματα!

bet365

Χαρά για το θετικό αποτέλεσμα, πίκρα γιατί με τις ευκαιρίες που είχε ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πάρει την νίκη! Αυτά ήταν τα συναισθήματα του Μάρκους Μπεργκ μετά το ματς!

«Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα αλλά ήταν κρίμα και είμαστε πικραμένοι γιατί στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Για αυτό τον λόγο είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα» ήταν τα πρώτα λόγια του Σουηδού και πρόσθεσε:«Το σημαντικό είναι ότι πλέον έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε την πρόκριση στην έδρα μας. . Παρότι δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ, με την εμφάνιση που κάναμε, νιώθουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση για τον αγώνα που έρχεται. Έχουμε πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες πλέον για να περάσουμε και ανυπομονώ πολύ για το παιχνίδι στη Λεωφόροι μπροστά στον κόσμο μας»

Από την πλευρά του ο Στέφανος Κοτσόλης που κράτησε το μηδέν στην εστία του «τριφυλλιού» ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός όπως έχω ξαναπεί είναι συνυφασμένος με τις ευρωπαϊκές διακρίσεις για αυτό και πρέπει να κάνουμε την διάκριση και να πάρουμε την πρόκριση στο δεύτερο ματς. Στη Λεωφόρο»


 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα