Πέτριτς: Η Λεωφόρος θα φλέγεται!

Πέτριτς: Η Λεωφόρος θα φλέγεται!

Gazzetta team
Πέτριτς: Η Λεωφόρος θα φλέγεται!

bet365

Στο παρθενικό του Ευρωπαϊκό ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Πέτριτς δεν βρήκε δίχτυα, αλλά τόνισε πως είναι στο... χέρι του ίδιου και των συμπαικτών του να έρθει η πρόκριση στην ρεβάνς της Λεωφόρου!

Ο Κροάτης φορ των «πράσινων» αναφέρθηκε στην εικόνα που είχε ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση της Λιέγης και μιλώντας στο ΟΤΕ SPORT 1HD τόνισε:

«Στο πρώτο ημίωρο παίξαμε κάπως αμυντικά αφήσαμε χώρους. Στην συνέχεια παίξαμε καλύτερα. Όμως δεν είχαμε κάποιες στιγμές τύχη και κάποιες άλλες συγκέντρωση. Όμως και η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα σε εκτός έδρας ματς»

Για την ρεβάνς της Λεωφόρου ο Πέτριτς αναφέρθηκε και στην βοήθεια του κόσμου:

«Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι, αλλά θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και με την βοήθεια του κόσμου θα προσπαθήσουμε όλοι για να κερδίσουμε το ματς. Η Λεωφόρος θα φλέγεται και θα κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα»

Τέλος όσο αφορά γενικά το πως περιμένει την νέα σεζόν ο ίδιος, επισήμανε: «Είναι σημαντικό για μένα ότι πήρα μέρος στην προετοιμασία. Περιμένω καλά αποτελέσματα και θα πάμε καλά και στην Ευρώπη. Θα έχουμε όλοι ευκαιρίες να παίξουμε γιατί υπάρχει μια μακρά περίοδος και τα ματς στο πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα