Θέλει Ελλάδα ο Αναγνωστόπουλος

Θέλει Ελλάδα ο Αναγνωστόπουλος

Gazzetta team
Θέλει Ελλάδα ο Αναγνωστόπουλος

bet365

Ομάδα στην Ελλάδα αναζητάει ο Αναγνωστόπουλος, προκειμένου να πάρει παιχνίδια και να τον... βλέπει ο Παναθηναϊκός.

Δανεικός αναμένεται να δοθεί και ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να μην θέλει να φύγει στο εξωτερικό. Παρόλο που υπήρξε... φλερτ με ομάδες από Πορτογαλία και Ολλανδία, ο 20χρονος προτίμησε να μείνει Ελλάδα, προκειμένου να μπορούν στο «τριφύλλι» να τον παρακολουθούν πιο στενά!

Στόχος του, άλλωστε, είναι να καταφέρει την επόμενη σεζόν να πάρει την ευκαιρία του στους Κυπελλούχους Ελλάδος και να υπολογίζεται στην τριάδα των γκολκίπερ. Έτσι, ο παίκτης βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες από την Β' Εθνική, στις οποίες θα μπορεί να πάρει πολλά παιχνίδια, να αποκτήσει ρυθμό και εμπειρίες, ώστε να επιστρέψει στο Κορωπί έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα