Κοτσόλης: «Παναθηναϊκός και Ευρώπη πάνε μαζί»

Νίκος Αθανασίου
Κοτσόλης: «Παναθηναϊκός και Ευρώπη πάνε μαζί»

bet365

Στην επιστροφή του «τριφυλλιού» μετά από δύο χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στάθηκε ο Στέφανος Κοτσόλης. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Νίκος Αθανασίου.

Αισιόδοξος για την υπόθεση πρόκριση στα play off του Europa League, παρουσιάστηκε ο Στέφανος Κοτσόλης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας αρχικά δήλωσε: «Θεωρώ πως η παρουσία μας εδώ είναι ο καρπός της σκληρής δουλειάς που κάναμε πέρυσι. Ελπίζω όλα να πάνε βάσει πλάνου και να συνεχίσουμε την ευρωπαϊκή μας παρουσία», ενώ στη συνέχεια δέχθηκε και κάποιες ερωτήσεις...

Ποιος είναι ο βαθμός ετοιμότητας του Παναθηναϊκού;
Το ξέραμε από την αρχή πως δεν θα έχουμε ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Έχει γίνει το καλύτερο δυνατό. Η ομάδα έχει υψηλό βαθμό ετοιμότητας και αυτό θα το δείξουμε στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει μετά από 2 χρόνια στην Ευρώπη... Παναθηναϊκός και Ευρώπη είναι έννοιες συνυφασμένες. Όλοι ξέρουμε την ιστορία του συλλόγου. Πέρυσι άνοιξε μια νέα σελίδα με τις επιτυχίες στην Ελλάδα και φέτος ελπίζω να ανοίξει και μια νέα σελίδα στην Ευρώπη.

Τι ξέρεις από την Σταντάρ;
Έχει γίνει καλή κατασκοπεία αλλά αυτά είναι για την ομάδα μας. Θα τους δείξουμε αύριο τι ξέρουμε.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα