Και Γιουβέντους για Μανωλά!

Και Γιουβέντους για Μανωλά!

bet365

Η Serie A στα...πόδια του! Mετά την Ρόμα και η Γιουβέντους εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Κώστα Μανωλά. Στα 12 εκατ. ευρώ η τιμή του. Το σκέφτεται η Μεγάλη Κυρία. Επιμένει και η Βαλένθια!

Ακόμα μία κορυφαία ομάδα, φαίνεται να μπαίνει στο... κόλπο για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο και της Γιουβέντους! Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Di Marzio, ο τεχνικός διευθυντής της «Μεγάλης Κυρίας». Μπέπε Μαρότα, αποκάλυψε πως η ομάδα του αναζητά έναν κεντρικό αμυντικό, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να είναι ψηλά στην λίστα. Ακόμα, βέβαια, δεν υπάρχει κάποια επίσημη κίνηση, αφού τα 12 εκατ. ευρώ που αξιώνουν οι πρωταθλητές Ελλάδος, κρίνονται υπερβολικά, όμως δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα μέσα στις επόμενες ημέρες.

«Δυνατά» και η Βαλένθια που επιμένει!
Τον ενδιαφέρον ομάδων όπως η Ρόμα και η Γιουβέντους, πάντως, δεν φαίνεται να πτοεί την Βαλένθια, η οποία ψάχνει για κεντρικό αμυντικό και σύμφωνα με δημοσίευμα της O Jogo, έχει πρώτο στην λίστα της τον Μανωλά! Μάλιστα, οι «νυχτερίδες» έχουν ρευστό να δαπανήσουν, αφού η πώληση του Ματιέ στην Μπαρτσελόνα γέμισε τα ταμεία του συλλόγου!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα