Εύσημα σε Ολυμπιακό από Νταλγκλίς και Τζέραρντ

Δημήτρης Τομαράς
Εύσημα σε Ολυμπιακό από Νταλγκλίς και Τζέραρντ

bet365

Ο παλαίμαχος άσος Κένι Νταλγκλίς συνεχάρη θερμά τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την ομάδα τους, όπως έπραξε και ο Στίβεν Τζέραρντ.

Τα εύσημα από τους Νταλγκλίς και Τζέραρντ απέσπασαν οι εκπρόσωποι των Πειραιωτών για την εμφάνιση της ομάδας τους κόντρα στην Λίβερπουλ. Ο παλιός Σκωτσέζος άσος είχε να λέει για την δυναμική του Ολυμπιακού ενώ ο αρχηγός των Reds μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού, υπογραμμίζοντας πως είναι φαν του και ότι δεν χάνει αγώνα. Η συνέντευξή του αυτή πρόκειται να προβληθεί λίαν συντόμως.

Μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Τζέραρντ τα είπε και με παίκτες του Ολυμπιακού όπως τον Τσόρι Ντομίνγκες. Επίσης στην ανάπαυλα του αγώνα οι παράγοντες των δύο ομάδων τα είπαν σε εξαιρετικό κλίμα ανταλάσσοντας δώρα και αναμνηστικά. Στο Λιμάνι πάντως επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση για την διαρκή πρόοδο του συλλόγου. Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στον επόμενο δύσκολο αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι στην Μινεάπολη (στις 2 Αυγούστου).

* Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα