Τρόμαξαν με Μανωλά στον Ολυμπιακό

Τρόμαξαν με Μανωλά στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Τρόμαξαν με Μανωλά στον Ολυμπιακό

bet365

Μια σύγκρουση του Κώστα Μανωλά με τον Αρτούρ Μαζουάκου στην τελευταία προπόνηση ανησύχησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Κατά την εκτέλεση μιας άσκησης ο Έλληνας αμυντικός συγκρούστηκε με τον συμπαίκτη του και αποχώρησε με ενοχλήσεις στο στήθος. Λίγο αργότερα μετέβη σε νοσοκομείο του Σικάγο, καθώε παραπονέθηκε ότι είχε δύσπνοια. Εκεί υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες ήταν καθαρές. Στην τελευταία προπόνηση πριν το φιλικό με τη Λίβερπουλ (01:00, Novasports) ο Μίτσελ δούλεψε θέματα τακτικής, ενώ έγινε διπλό στο μισό γήπεδο.

Οι Πειραιώτες έριξαν το βάρος στις ασκήσεις με μπάλα. Ανάπτυξη του παιχνιδιού, άμυνα - επίθεση, κατοχή και πίεση, καθώς και δίτερμα, σε χώρο ίσο με τα 3/4 του γηπέδου. Λόγω της απουσίας του Μανωλά δοκίμασε τους Σάμαρη, Ντινγκά ως παρτενέρ του Παπαδόπουλου στο κέντρο της άμυνας, τον Αμπιντάλ αριστερά και τον Φορτούνη στον άξονα.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού ενσωματώθηκε ο Ντελβίν Ντινγκά, ο οποίος έχασε μέρος της προετοιμασίας, λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική του ομάδα. Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού θα έχει ακόμη μία προπόνηση, με στημένες φάσεις, όπως γίνεται πάντα πριν από τα ματς. Ο Μίτσελ θα δουλέψει σε κόρνερ, φάουλ και εκτελέσεις πέναλτι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα