Θέλει μεταγραφές ο Φερνάντο

Gazzetta team
Θέλει μεταγραφές ο Φερνάντο

bet365

Ενίσχυση στο χώρο του κέντρου, αλλά και στην επίθεση θέλει ο Εργοτέλης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Χουάν Φερνάντο κατά την επιστροφή της ομάδας στην Κρήτη.

Στην Κρήτη βρίσκεται από το Σάββατο και πάλι ο Εργοτέλης, με τον προπονητή του να στέλνει μήνυμα ενίσχυσης στην διοίκηση. Μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να αποκτηθούν παίκτες και για την επίθεση, αλλά και για τον χώρο του κέντρου.

«Είναι δύσκολο να πούμε αυτή την στιγμή πόσους παίκτες χρειαζόμαστε ακόμα. Μιλάμε καθημερινά με τον Σταύρο Λαμπράκη γι’ αυτό το θέμα, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο αυτή την περίοδο είναι να δουλέψουμε σωστά στην τακτική με τους παίκτες μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ. Εκεί που χρειαζόμαστε σίγουρα ενίσχυση είναι στην επίθεση και αυτό είναι κάτι που φάνηκε και από τα φιλικά τεστ που δώσαμε στην Κύπρο όπου σημειώσαμε μόλις ένα τέρμα. Χρειαζόμαστε γενικά παίκτες στην μεσοεπιθετική γραμμή για να μας βοηθήσουν. Υπάρχουν παιδιά όπως ο Μπουρσέλης, ο Γιουσούφ, αλλά χρειάζονται ακόμη το χρόνο τους για να δέσουν με τους υπόλοιπους και να μας βοηθήσουν όπως πρέπει», τόνισε αρχικά.

Σχετικά με τις δοκιμές που έκανε στην Κύπρο, είπε: «Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε αυτή την στιγμή ποια από τα νέα παιδιά έχουν την δυνατότητα να παίξουν στην πρώτη ομάδα και να την βοηθήσουν. Σίγουρα είναι καλοί παίκτες αλλά χρειάζονται χρόνο γιατί είμαστε μια νέα ομάδα, και με την δική μου βοήθεια μπορεί κάποιοι να προσφέρουν στην πρώτη ομάδα. Έχω πλέον άποψη για τους παίκτες που δοκιμάζονται αλλά το σημαντικότερο τώρα είναι να μιλήσω μαζί τους. Υπάρχουν παιδιά που έδειξαν καλά στοιχεία και άλλοι που δεν ήταν αυτό που περίμενα».

Τέλος, έκανε και έναν μίνι απολογισμό της προετοιμασίας, λέγοντας: «Μπορεί να μην είμαι ικανοποιημένος από τα σκορ που είχαμε στα φιλικά παιχνίδια καθώς χάσαμε τα δύο και στο ένα ήρθαμε ισόπαλοι, αλλά για εμένα αυτή την περίοδο το πιο σημαντικό είναι να κοιτάξουμε τους παίκτες που είναι υπό δοκιμή αλλά και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουμε. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δουλεύουμε καθημερινά για να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση απέναντι στον Πανιώνιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Εκ μέρους των παικτών αρχικά μίλησε ο Ζαχαρίας Καβουσάκης: «Πέρασε και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας όπου πιστεύω ότι κάναμε καλή δουλειά. Βγάλαμε κάποια στοιχεία στα τρία φιλικά και επιθετικά και αμυντικά, αν και αμυντικά δείξαμε ότι είχαμε κάποια προβλήματα. Δουλέψαμε σκληρά στις προπονήσεις και είμαι αισιόδοξος για το πρωτάθλημα. Η ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη αλλά μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα πιστεύω ότι θα είμαστε σε καλή ετοιμότητα».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τους στόχους της νέας σεζόν, απάντησε: «Σε ότι έχει να κάνει με εμένα περιμένω φέτος να πάρω τις ευκαιρίες μου να δείξω στον προπονητή ότι αξίζω να είμαι σε αυτή την ομάδα και να παίξω ως πρώτος τερματοφύλακας. Από εκεί και πέρα αυτό είναι καθαρά θέμα του προπονητή το ποιος θα παίξει».

Επίσης, μίλησε και ο Γιάννης Δωματάς: «Δείξαμε κάποια θετικά στοιχεία στα φιλικά στην Κύπρο, βάσει των όσων κάναμε με τον προπονητή μας. Είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που δουλέψαμε. Τα φιλικά δεν γίνονται για να κερδίσουμε η να χάσουμε, γίνονται για να δείξουμε στον προπονητή μας αυτά που μας ζητάει. Είμαστε πολύ κουρασμένοι και η προσπάθεια ήταν μεγάλη από όλα τα παιδιά. Τώρα θα συνεχίσουμε στο Ηράκλειο την σκληρή δουλειά που κάνουμε σε όλες τις προπονήσεις. Θεωρώ πως θα γίνουν και άλλες προσθήκες στην ομάδα τις επόμενες ημέρες αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι για ότι και αν συμβεί. Το ίδιο δύσκολη ήταν και η χρονιά όπου ήμασταν στη Β’ Εθνική και καταφέραμε τότε να βγούμε στη Super League. Θα είναι σίγουρα μια δύσκολη σεζόν αλλά θα δούμε στην πορεία τι μπορούμε να κάνουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα