Έξαλλος με Τίγκρες ο Πουλίδο!

Έξαλλος με Τίγκρες ο Πουλίδο!

Δημήτρης Τομαράς
Έξαλλος με Τίγκρες ο Πουλίδο!

bet365

Στην Τίγκρες ξέσπασε... πόλεμος με τον Άλαν Πουλίδο. Ο παίκτης αρνείται να κάνει προπονήσεις ενώ έδιωξε τους ανθρώπους της ομάδας από το σπίτι του!

Ο νεαρός Μεξικανός -όπως σας έχουμε γράψει από χθες- δεν δέχεται με τίποτα να προπονηθεί με την δεύτερη ομάδα. Προτίμησε μάλιστα να κάνει βόλτα και να βρεθεί σε ένα εστιατόριο μαζί με έναν φίλο του. Επίσης όταν άνθρωποι της ομάδας πήγαν στο σπίτι του, εκείνος τους έδιωξε, απαγορεύοντάς τους την είσοδο! Οι σχέσεις Τίγκρες-Πουλίδο είναι πια στα άκρα. Ο παίκτης είναι έξαλλος με την Τίγκρες να μην ξέρει πια τι να κάνει... Ο Άλαν Πουλίδο δεν δείχνει πάντως διατεθειμένος να γυρίσει πίσω ενώ δεν απαντά και στις κλήσεις των μάνατζέρ του και των παραγόντων του συλλόγου!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα