ΠΑΟΚ - Καμπούρ 1-1 (vid)

ΠΑΟΚ - Καμπούρ 1-1 (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ - Καμπούρ 1-1 (vid)

bet365

Με φιλική ισοπαλία κόντρα στην Καμπούρ (1-1) είπε ο ΠΑΟΚ... αντίο στην Ολλανδία όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο Αθανασιάδης το γκολ του «Δικεφάλου»!

Άρεσε αρκετά ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Καμπούρ όμως έδειξε πως έχει ακόμα δρόμο. Στο τελευταίο του φιλικό ματς στην Ολλανδία κόντρα στην Καμπούρ έμεινε στο 1-1. Ο δικέφαλος του Βορρά μπορούσε να είχε κερδίσει την αναμέτρηση βάσει των ευκαιριών του. Ξεχώρισαν στο Α' μέρος οι Γκολάσα, Αθανασιάδης, Μάρτενς και Ρατς και στο Β' οι Γιακουμής, Κάτσε, Μακ αλλά και ο Περέιρα στο ντεμπούτο του.

Έτσι ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ

Ο δικέφαλος του Βορρά στο ξεκίνημα του αγώνα με την Καμπούρ είχε διάταξη 4-4-2. Ο Ιτάνζ ήταν κάτω από τα γκολπόστ και μετά ο Αναστασιάδης είχε τον Κίτσιου δεξιά, τον Ρατς αριστερά, τους Βίτορ και Κατσικά αμυντικό δίδυμο, τους Σαββίδη και Τζανδάρη κεντρικά χαφ, τον Μάρτενς αριστερά, τον Γκολάσα δεξιά και τους Αθανασιάδη και Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης.

Καλύτερος και με γκολ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε αρκετά καλά στο ματς και από την αρχή πιστοποίησε την ανωτερότητά του, δίχως όμως να... συναρπάζει. Στο 9' έγινε ένα διπλό κόψιμο πάνω σε σουτ του Γκολάσα. Ήταν μία καλή επιθετική ενέργεια από τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα ίσως στο πρώτο σουτ του Γκολάσα η μπάλα να βρήκε σε χέρι αντιπάλου στην μικρή περιοχή.

Στο 14' ήρθε το 1-0 για τον δικέφαλο του Βορρά. Η πρώτη μπαλιά έγινε από τον Γκολάσα και η σέντρα του Μάρτενς βρήκε το κεφάλι του Αθανασιάδη, που σκόραρε. Οι Ολλανδοί προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο και είχαν δύο σουτ. Ένα πολύ καλό που απέκρουσε δύσκολα ο Ιτάνζ στο 24' (από τον Ράινεν) και ένα του Ντίικστρα στο 25'. Στο 29' υπήρξε μία μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ μετά από κόρνερ. Ήταν μία διπλή φάση με τον Βίτορ με την κεφαλιά του να διώχνεται πριν περάσει την γραμμή και το σουτ του αμέσως μετά να βρίσκει πάνω σε σώματα.

Δοκάρι ο δικέφαλος, ισοφάρισε με... φαουλάρα η Καμπούρ

Στο 32' ο Γκολάσα έκανε ένα σουτ με το δεξί που έφυγε έξω. Στο 36' ο ΠΑΟΚ είχε και δοκάρι με την κεφαλιά του Βίτορ. Στο 41' όμως η Καμπούρ πέτυχε γκολ κάνοντας το 1-1. Το γκολ μπήκε με... φαουλάρα του Μέλεγκ σχεδόν από την σέντρα με την οποία βρήκε. Ο Μελίσσας βρέθηκε εκτός εστίας, η μπάλα πήρε φάλτσο και βρέθηκε στο παραθυράκι του για να γίνει το 1-1. Έμελλε να είναι και το σκορ ημιχρόνου αδικώντας τον ΠΑΟΚ πάντως.

Πολλές αλλαγές στο Β' μέρος

Ο Άγγελος Αναστασιάδης προέβη όπως ήταν λογικό σε αρκετές αλλαγές στην επανάληψη. Οι 11 του ΠΑΟΚ στο Β' ήταν οι: Γιακουμής, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κιόσε, Σπυρόπουλος,Πολύζος, Παναγιωτούδης, Κάτσε, Πόζογλου, Περέιρα και Μακ. Ο δικέφαλος του Βορρά επιχείρησε να μπει ξανά δυνατά στο παιχνίδι. Το έκανε με δύο σουτ του Κάτσε στο 48' και το 49'.

Στο 53' ο Γιακουμής είχε μία πολύ καλή επέμβαση σε επικίνδυνη κεφαλιά του Χέμεν. Στο 65' ένα πολύ καλό φάουλ του Μακ υποχρέωσε τον κίπερ της Καμπούρ να αποκρούσει δύσκολα. Στο 69' και το 77' ο ΠΑΟΚ ζήτησε δύο πέναλτι για ανατροπές των Πόζογλου και Κάτσε. Για την φάση του Πόζογλου ο ΠΑΟΚ φαίνεται να είχε δίκιο.

Στο 72' έγινε κίνηση και απευθείας σουτ του Περέιρα που πέρασε άουτ ενώ στο 76' ο Πόζογλου έκανε φάουλ που έφυγε λίγο έξω. Στα τελευταία λεπτά του ματς ο ΠΑΟΚ προσπάθησε ξανά με τους Μακ και Περέιρα να βγάλει άλλες φάσεις δίχως όμως αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ γενικότερα έβγαλε αρκετά καλή εικόνα στο παιχνίδι (σ.σ. και σίγουρα πιο καλό επιθετικό πρόσωπο από την Καμπούρ) και εάν κάποια ομάδα άξιζε να κερδίσει στο ματς αυτή ήταν του δικεφάλου του Βορρά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα