Μάζευε πληροφορίες για την Ελλάδα ο Μπούι

Νίκος Μαρούδας
Μάζευε πληροφορίες για την Ελλάδα ο Μπούι

bet365

Ο Ουασίμ Μπούι θα είναι η επόμενη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, με τον Ολλανδό μέσο να θέλει από την πρώτη στιγμή να μάθει τα πάντα για την ομάδα και την Ελλάδα!

Εδώ και περίπου μία εβδομάδα ο Ουασίμ Μπούι είναι γνωστό πως είναι ο ποδοσφαιριστής που ήθελε να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, με το «τριφύλλι» την Παρασκευή να έρχεταο σε προφορική συμφωνία με την Γιουβέντους για τον δανεισμό του 21χρονου μέσου.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, σε συζητήσεις που είχε με τους συμπαίκτες του στην Γιουβέντους από την Τρίτη που βγήκε το θέμα, δεν έκρυψε ποτέ το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα και στο οποίο ήταν θετικός. Μεταξύ των συμπαικτών του φυσικά και ο Τάσος Δώνης, που βρίσκεται στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Οι δυο τους έχουν πολύ καλή σχέση και όπως είναι λογικό από την πρώτη στιγμή ο Δώνης έδωσε ότι πληροφορία χρειαζόταν στον Μπούι. Ο Ολλανδός, θέλησε αμέσως να μάθει για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και γενικά πράγματα για την Ελλάδα αλλά και τον Παναθηναϊκό, με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού» να τον βοηθάει σε ότι χρειάζεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα