Νέα επαφή Ολυμπιακού με Νιαγκ

Gazzetta team
Νέα επαφή Ολυμπιακού με Νιαγκ

bet365

Ο Ολυμπιακός προσέγγισε και πάλι τον Εμπαγέ Νιαγκ μετά το φιλικό στην Αμερική, με τον ποδοσφαιριστή να εμφανίζεται πιο... ζεστός!

Νέο κύκλο επαφών με την πλευρά του Εμπαγέ Νιαγκ, φαίνεται να ξεκινάει ο Ολυμπιακός, στην προσπάθειά του να ενισχυθεί στην επιθετική γραμμή. Ο Γάλλος επιθετικός, απασχόλησε τους «ερυθρόλευκους» και πριν λίγο καιρό, αλλά τότε η επιθυμία του ίδιου ήταν να πάει στην πατρίδα του.

Η Μίλαν, συνεχίζει να τον έχει στη λίστα για δανεισμό ή μεταγραφή και όπως αναφέρει η «Live Sport», οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν εκ νέου την περίπτωσή του, τον οποίο θέλουν να αποκτήσουν ως δανεικό. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, τόσο ο Μίτσελ, όσο και άνθρωποι από την διοίκηση των «ερυθρόλευκων», είχαν επαφή με τον 19χρονο φορ μετά το τέλος του φιλικό με την Μίλαν, με τον νεαρό να δείχνει πιο θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην πατρίδα μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα